Schneider Electricin uusi Smart-UPS On-Line -tuotesarja tarjoaa enemmän pätötehoa jopa 97% hyötysuhteella.

Maailman johtava kriittisten virranjakelu- ja jäähdytysjärjestelmien toimittaja Schneider Electric on uudistanut APC-tuotemerkillä myytävää Smart-UPS On-Line -tuotesarjaansa. Valikoiman 6–10 kVA:n laitteet ovat yhtiön ensimmäiset yksivaiheiset UPS-laitteet, joiden lähdön tehokerroin on yksi. Valikoiman 2,2-5 kVA:n UPS-laitteiden tehokerroin on 0,9.

Uusi Smart-UPS On-Line tarjoaa tehokasta energiaa ja suorituskykyä vieden vain vähän tilaa. Joustavan muotoilun ansiosta laitteet voidaan asentaa räkkitelineisiin tai vapaasti seisovana. Tämä tekee UPS-laitteista helppoja asentaa, käyttää ja huoltaa lähes kaikissa ympäristöissä. 5-10 kVA UPS-laitteissa on myös sulautettu verkkohallintakortti etävalvontaa varten, sekä erillinen korttipaikka johon voi helposti asentaa lisätarvikkeita.

Kaksoismuunnostopologia
APC Smart-UPS On-Line -valikoima hyödyntää kaksoismuunnostopologiaa jonka ansiosta UPS suojaa herkkiä sähkölaitteita kaikilta sähköverkossa esiintyviltä häiriöiltä. Laitteen invertteri säätelee lähtötehoa varmistaen jatkuvan virransyötön, minkä ansiosta UPS-laitteita voi käyttää häiriöherkkien laitteiden suojaukseen sähköverkon jännitekatkosten ja taajuuspoikkeamien aikana.

Green-käyttötila
Suurin osa tietokone- ja verkkolaitteistosta kuitenkin sietää erittäin lyhyitä, muutaman millisekunnin kestoisia jännitekatkoksia. Näin ollen Smart-UPS On-Line -laitteita voi myös käyttää korkealla hyötysuhteella toimivassa Green-käyttötilassa. Sähköverkon normaalitilassa kaksoismuunnostoiminnot ohitetaan, mikä mahdollistaa jopa 97 prosentin hyötysuhteen*. Tämä vähentää energiankulutusta ja -kustannuksia sekä lisäksi laitetilan jäähdytysstarvetta, sillä laitteet tuottavat vähemmän hukkalämpöä. Alhaisemmat lämpötilat pidentävät myös tärkeiden komponenttien kuten akkujen käyttöikää.

Käytettävyyttä LCD-näytöllä
Käyttäjäystävällinen, väriä vaihtava graafinen LCD-näyttö kertoo reaaliajassa tiedot UPS-laitteiden tilasta yhdellä silmäyksellä. Diagnostiikka- ja lokitiedot auttavat ongelmien tunnistamisessa jo ennen kuin käyttökatkoksia pääsee tapahtumaan. Laitteiden sisäänrakennettu energiamittari helpottaa tehokasta käyttöä ja seurantaa.

Ennakoiva akun vaihto
Uuden Smart-UPS On-Line -valikoiman laitteissa on kehittynyt algoritmiin perustuva ennakoiva akunvalvontajärjestelmä, mikä parantaa akkukestoa, mahdollistaa akkujen tilan tarkistamisen sekä ilmoittaa lähestyvästä akkujen vaihtotarpeesta. Häiriötapauksessa käyttöjärjestelmä auttaa löytämään viallisen akun ja antaa suosituksia muiden akkujen vaihtamisesta. Akut voi vaihtaa laitteiden ollessa toiminnassa ilman käyttökatkoksia.

Suojaus heti virran palattua
Uuden valikoiman nopeasti latautuvat laitteet tarjoavat korkean valmiusajan käyttöympäristöissä, joissa pitkäaikaiset virtaongelmat voivat aiheuttaa useita peräkkäisiä katkoksia lyhyessä ajassa. Lisäksi UPS-laitteet toimivat jopa ilman ladattua akkua, jotta suojattavat järjestelmät voidaan käynnistää turvallisesti heti virran palattua ja akkujen latautumisen alettua.

Kaikkien APC Smart-UPS On-Line-mallien varakäyntiaikaa voidaan pidentää lisäakustoilla.

 

*Jos sähkön laatu syöttövässä verkossa on määritellyn vaihteluvälin ulkopuolella Green-käyttötilassa, UPS-laite vaihtaa automaattisesti takaisin kaksoismuunnos-online-tilaan 10 millisekunnissa.

 

8438421 Smart-UPS Online SRT – SRT2200XLI
8438423 Smart-UPS Online SRT – SRT3000XLI
8438380 UPS onlin Smart-UPS Online SRT – SRT5KXLI
8438382 UPS Online Smart-UPS SRT – SRT6KXLI
8438384 UPS onlin Smart-UPS Online SRT – SRT8KXLI
8438386 UPS onlin Smart-UPS Online SRT – SRT10KXLI

 

Dahua 4G IP-kamera omatoimiseen valvontaan

Dahuan 4G kameralla valvot kohdettasi missä tahansa 4G verkon kautta.

Valvonnan ja kodinohjauksen kokonaisuus vapaa-ajan asunnolle

Helppokäyttöinen ratkaisu pienemmällä käytöllä oleviin kohteisiin, jotka vaativat silmälläpitoa

Tehokas verkkosaneeraus uudistetulla tulppavarokekaapilla

Kun sähkönjakeluyhtiö Koillis-Satakunnan Sähkö Oy kehitti  kotimaisen vastineen verkkosaneerauksissa käytettävälle tulppavarokekaapille, syntyi Rapid 2.4/1 (snro 5400013).