Airam mahdollistaa optimaaliset langattomat Casambi Ready -valaistusratkaisut sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin: asuintiloihin, toimistoihin, myymälöihin, teollisuudelle ja julkisiin tiloihin.

Langattomalla ohjauksella voidaan rakentaa toimintavarmoja valaistuskokonaisuuksia, joita voidaan hallita joustavasti ja jotka ovat myös jälkeenpäin laajennettavissa. Ratkaisulla saadaan säästöä asennuskustannuksissa ja energiankulutuksessa, kun vanha, ei-ohjattava valaistus, muutetaan moderniksi ohjattavaksi valaistukseksi.

Airamin Lumi, Plata, Highbay ja peräti 37 muuta tuoteperhettä ovat nyt saatavana Casambi-ohjattavina. Asuntovalaistuksessa Airamin Sono ja Lumi sopivat langattomina ratkaisuina esim. saneerattaviin taloyhtiöiden yhteistiloihin ja porraskäytäviin.

Toimistovalaistuksessa alakattojärjestelmään asennetut Plata-valaisimet tai pinta- tai ripustusasennukseen soveltuvat Arel-toimistovalaisimet voidaan himmentää yksilöidysti jokaiselle työntekijälle tai ohjata vakiovalotoiminnolla.

Älykäs ohjaus sopii erityisen hyvin sinne, missä valaistus on osa turvallisuutta kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Terveydenhoitotiloihin suunniteltu Medic-puhdastilavalaisin voidaan kytkeä toimimaan langattomasti.

Älykäs tekniikka, vaivaton langaton ohjaus

Casambilla voit ohjata, ajastaa ja himmentää yksittäisiä valaisimia, tai ryhmitellä valaisimia ja ohjata niitä ryhmäkohtaisesti. Ilmainen sovellus toimii iOS- ja Android -älylaitteissa. Älylaitteiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää myös erillisiä valokatkaisimia, -painikkeita tai muita ohjauslaitteita.

Casambi-järjestelmän älykkäässä Bluetooth Mesh -verkossa jokainen laite välittää ja vastaanottaa tietoa. Laitteet ovat itsenäisesti yhteydessä toisiinsa, jolloin koko verkko ei kaadu yksittäisen laitteen vikaantuessa. Casambi-laitteet voidaan yhdistää verkkoa ohjaavan älylaitteen avulla internetiin laitepäivityksiä sekä määritysten ja asetusten varmuuskopiointia varten.

 

Kustannussäästöä, tuottavuutta ja viihtyvyyttä langattomilla ratkaisuilla

Langattomalla ohjausratkaisulla on monia etuja. Näistä ilmeisimmät ovat kustannustehokkuus sekä valaisinten kaapeloinnista riippumaton sijoittelu ja ryhmittely. Valaistussuunnittelijalle tämä on hyvä uutinen, koska suunnittelutyössä valaisimien ohjauskaapeloinnit voidaan unohtaa. Hyöty konkretisoituu myös urakoinnissa kustannussäästönä. Loppukäyttäjälle joustavasti muunneltava ja tarpeen mukaan ohjattava valaistus tarjoaa säästöä energiakustannuksissa, parantaa tuottavuutta ja henkilöstön viihtyvyyttä.

Ohjattavuuden ansiosta myös valaisimien elinikä pitenee ja huoltovälit harvenevat. Tästä on etua tiloissa, joissa huoltotyöt vaativat huoltohenkilöstöä ja nostolaitteistoa tai tilojen sulkemista muutostöiden ajaksi. Airamin Casambi Ready -teollisuusvalaisimet toimivat erinomaisesti suurissa avoimissa tiloissa kuten myymälöissä sekä käytävillä, varastoissa ja teollisuushalleissa. Esimerkkinä Finavian Helsinki-Vantaa lentoaseman terminaali 1:n yleisvalaistus korkeassa tilassa, jossa yleisvalaistuksesta huolehtivat Highbay-syväsäteilijät Casambi-ohjauksella. Terminaalien välinen yhdyskäytävä on valaistu langattomasti ohjattavilla Plata-moduulivalaisimilla.

Joustavasti laajennettava järjestelmä

Langatonta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Airam käyttää valaisimissa komponentteja, jotka mahdollistavat laajan yhteensopivuuden markkinoiden muiden Casambi Ready -tuotteiden kanssa. Tällöin voit valita kohteeseen sopivimman tuotteen valmistajasta riippumatta. Airamilla langattoman valaistusjärjestelmän valaisinvalinnat ja käyttöönoton opastus kuuluvat palveluun osana projektimyynnin asiakastukea.

Airam
Teksti:
Airam

Uusi System Access Point SAP/S.3

ABB-free@home-järjestelmän sydän päivittyi Jotta voidaan olla varmoja, että uusien palvelujen ja laitteiden määrän nousun myötä järjestelmän ns. hermokeskuksen toiminta pysyy nopeana ja luotettavana on ABB tuonut markkinoille uuden System Access Point-laitteen. Mitä muutoksia kotona pitää tehdä? Mikäli kodissa on vanha System Access Point, niin tarvetta uuden laitteen hankkimiseen ei ole. Vanha laite pysyy tuettuna. Ainoastaan mikäli vanhaan järjestelmään lisätään uusia tuotteita, niin että 64:n laitteen raja ylittyy, joudutaan vaihtamaan System Access Point uuteen. Varmuuskopiot ovat yhteensopivia uuden laitteen kanssa, joten mahdollisen vaihdon yhteydessä järjestelmän määrittelyjä ei tarvitse tehdä uudestaan. Löydät lisätietoja ABB:n Access Pointista >> täältä << Osta verkkokaupasta Löydät tuotteen Liitäntäportti - SAP/S.3 free@home (Snro 2814617) SLO:n verkkokaupasta. Voit kysyä lisätietoja myös SLO-myyjältäsi! Mitä uutta? 150 free@home laitetta langallista ja/tai langatonta yhteensä vapaassa suhteessa uusi pienempi kotelo ulkoinen teholähde helppoon asennukseen kolme sijoitusvaihtoehtoa seinälle pöydälle DIN-kiskoon USB portit uusia ominaisuuksia varten 2,4 Ghz ja 5 Ghz Wifi Uusi tehokkaampi prosessori tulevaisuuden toiminallisuuksia varten Mitä samaa? free@home langallinen väylä free@home langaton väylä SAP oma langaton verkko käyttöönottoa varten Suorituskyvyn parannus 400Mhz yksiytiminen prosessori -> 1,2 Ghz tuplaydin prosessori i 128 Mb RAM ->512 Mb RAM [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Ebeco lämmitysratkaisut rakentamiseen

Sää vaikuttaa paljon rakennustöihin. Ebecon lämmitysratkaisuilla halla ja routa eivät hidasta rakennusprojektia.

NOBÖ TOP ja FRONT

– ajan hermolla olevan älykäs lämmitinvalinta