Asennusvalmis moduuli johtosarjoineen

ABB on tuonut markkinoille uuden mittarointimoduulin Kabeldon-jakokeskuksille, se voidaan asentaa CDCM, SDCM, CDCS ja SDCS jakokeskuksien yläosaan. 

Tuote sisältää mittariristikon ja kiinnitysruuvit kWh-mittaria varten, kosketussuojatun sinetöitävän riviliitinpaketin sekä merkinnöillä varustetut johtosarjat kWh-mittarille, virtamuuntajille ja jännitemittauksen jonovarokkeelle. Johdot on suojattu taipuisalla suojaputkella. Toimitukseen sisältyvät myös ruuvit mittarointimoduulin kiinnittämiseen puualustaan tai profiilikiskoon ja lisäksi itseporautuvat ruuvit metalliselle asennusalustalle.

Mittarointimoduulilla voidaan täydentää esiasennetut CDCS ja SDCS jakokeskukset valmiiksi keskukseksi. Esiasennetuissa keskuksissa on jo valmiiksi asennettuina mm. OS-kytkinvaroke pääkytkimenä, kiskosilta virtamuuntajille ja jännitemittauksen jonovaroke.  Keskusten lähtöihin lisätään vain vaadittu määrä SLD jonovarokekytkimiä.  Nämä keskukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sähköautojen pikalatureiden sähkönsyöttöön tai saneerauskohteissa uudeksi pääkeskukseksi.

Snro Tuote
 54 112 31 MPFP

Kabedon -esikasatut jakokeskukset sähköautojen latausasemille

Jakokeskuksissa on vakiona OS-tyyppinen kytkinvaroke ja erilliset N- ja PE-kiskot. Virtamuuntajille on kiskosilta ja jännitteen mittaukselle on jonovaroke valmiina. CDCS kaapissa on integroitu jalusta, SDCS kaappeihin on hankittava jalusta erikseen. CDCS kaapin yläosassa on metallinen asennusalusta ja SDCS kaapeissa on vanerinen asennusalusta mukana. SDCS kaappiin on saatavana erikseen myös metallinen asennusalusta. Jakokeskukseen voidaan asentaa mittarointipaketti MPFP, virtamuuntajat eivät kuulu kaapin toimitukseen. Lähtöihin asennetaan tarvittavat SLD- jonovarokekytkimet.

  • Keskuksissa on vakiona erilliset PE- ja N-kiskot
  • Lähtökaapelien jonovarokekytkimet on tilattava erikseen
  • Jalustat on tilattava erikseen SDCS-malleihin

 

Lukko CDC-LD / CDC-LA

Snro Nimike Tuotetunniste Vapaa tila kiskostossa M=12,5 mm Nimellisvirta (A)
54 112 17 CDCS12515 2CGX063301122 15 M 125

SDCS -tyypin jakokeskukset, sisältää jalustan

Snro Nimike Vapaa tila kiskostossa M=12,5 mm
54 112 19 SDCS35543 | 2CGD000364A1000 43 M  
54 112 21 SDCS63026 | 2CGD000366A1000 26 M
54 112 33 SDCS63051 | 2CGD000365A1000  51 M

 

Lataa esite

 

Lue seuraavaksi

 


Teksti ja kuvat: ABB

ABB logo

Soneparin välivarastointi toi joustoa Levorannan Autoliikkeen projektin aikataulutukseen

Sähköautojen latausasemat odottivat kauttakulkuvarastossa toimitusta juhlapyhien ajan

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Valitse Sonepar strategiseksi kumppaniksesi

Me Soneparilla tiedämme, että me voimme pärjätä vain silloin, kun asiakkaammekin menestyvät. Siksi teemme kaikkemme, että voisimme olla kaikille asiakkaillemme pitkäaikainen ja läheinen strateginen kumppani. Haluamme olla jokaisen asiakkaan luottokumppani. Se edellyttää sitoutumista, jatkuvaa vuorovaikutusta ja toiminnan kehittämistä. Pyrimme työskentelemään älykkäästi ja asiakaskeskeisesti niin, että voimme koko ajan tuottaa lisäarvoa asiakkaamme liiketoiminnalle nyt ja tulevaisuudessa. Kun Sonepar hoitaa asiakkaalle mm. varastoinnin, logistiikan, esiasennukset, vaihtoehtoisten tuotteiden hankinnan ja varaosista huolehtimisen, voi asiakas keskittyä strategiassa ja omassa liiketoimintakonseptissa pysymiseen ja ydinosaamisensa kehittämiseen. Monipuolisen tuotevalikoiman ohella meillä on tarjolla useita palvelukokonaisuuksia ja -konsepteja, joiden lähtökohtana ovat asiakkaidemme liiketoiminta ja sen tarpeet. Voimme tuottaa hyötyä asiakkaallemme niin taloudellisesti kuin teknisesti. Esimerkiksi varastoprosessin optimoinnilla mahdollistat kasvun ilman, että varastosi määrään tarvitsee tehdä lisäyksiä. Tilausjärjestelmän digitalisointi vapauttaa resursseja ja varmistaa toimintasi jatkuvuuden. Luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Jokaiselle yritykselle tuottavuuden jatkuva parantaminen on tärkeää, koska huomisen haasteista ei selviä eilisen resepteillä. Soneparilla löytyy osaamista hyvin laajasti, jonka annamme mielellämme asiakkaamme hyödyksi: me haluamme ylittää odotuksesi joka hetki. Meiltä saat monikanavaista ja monipuolista palvelua. Kun sinä asiakkaanamme voit tehdä omaa työtäsi laadukkaasti, sujuvasti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti, me olemme onnistuneet. Kokeile vaikka sähköauton latausasemien valintatyökaluamme tai aurinkosähköjärjestelmien valintatyökalua. Meille strateginen kumppanuus tarkoittaa sitä, että osapuolet oppivat jatkuvasti toisiltaan, hakevat yhdessä parempaa lopputulosta sekä tehokkuuden paranemista ja arvojensa mukaista toimintaa. Osaava henkilökuntamme auttaa asiakastamme mm. nykyaikaistamaan tilaus- ja toimitusprosessinsa, parantamaan varaston toimintavarmuutta, nopeuttamaan huoltoja ja korjauksia, löytämään sopivimmat tuotteet sekä sparraa huomaamaan avautuvat bisnesmahdollisuudet. Ota siis yhteyttä! Lue lisää Soneparin palveluista: Julkaisut (sonepar.fi)