Asennusvalmis moduuli johtosarjoineen

ABB on tuonut markkinoille uuden mittarointimoduulin Kabeldon-jakokeskuksille, se voidaan asentaa CDCM, SDCM, CDCS ja SDCS jakokeskuksien yläosaan. 

Tuote sisältää mittariristikon ja kiinnitysruuvit kWh-mittaria varten, kosketussuojatun sinetöitävän riviliitinpaketin sekä merkinnöillä varustetut johtosarjat kWh-mittarille, virtamuuntajille ja jännitemittauksen jonovarokkeelle. Johdot on suojattu taipuisalla suojaputkella. Toimitukseen sisältyvät myös ruuvit mittarointimoduulin kiinnittämiseen puualustaan tai profiilikiskoon ja lisäksi itseporautuvat ruuvit metalliselle asennusalustalle.

Mittarointimoduulilla voidaan täydentää esiasennetut CDCS ja SDCS jakokeskukset valmiiksi keskukseksi. Esiasennetuissa keskuksissa on jo valmiiksi asennettuina mm. OS-kytkinvaroke pääkytkimenä, kiskosilta virtamuuntajille ja jännitemittauksen jonovaroke.  Keskusten lähtöihin lisätään vain vaadittu määrä SLD jonovarokekytkimiä.  Nämä keskukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sähköautojen pikalatureiden sähkönsyöttöön tai saneerauskohteissa uudeksi pääkeskukseksi.

Snro Tuote
 54 112 31 MPFP

Kabedon -esikasatut jakokeskukset sähköautojen latausasemille

Jakokeskuksissa on vakiona OS-tyyppinen kytkinvaroke ja erilliset N- ja PE-kiskot. Virtamuuntajille on kiskosilta ja jännitteen mittaukselle on jonovaroke valmiina. CDCS kaapissa on integroitu jalusta, SDCS kaappeihin on hankittava jalusta erikseen. CDCS kaapin yläosassa on metallinen asennusalusta ja SDCS kaapeissa on vanerinen asennusalusta mukana. SDCS kaappiin on saatavana erikseen myös metallinen asennusalusta. Jakokeskukseen voidaan asentaa mittarointipaketti MPFP, virtamuuntajat eivät kuulu kaapin toimitukseen. Lähtöihin asennetaan tarvittavat SLD- jonovarokekytkimet.

  • Keskuksissa on vakiona erilliset PE- ja N-kiskot
  • Lähtökaapelien jonovarokekytkimet on tilattava erikseen
  • Jalustat on tilattava erikseen SDCS-malleihin

 

Lukko CDC-LD / CDC-LA

Snro Nimike Tuotetunniste Vapaa tila kiskostossa M=12,5 mm Nimellisvirta (A)
54 112 17 CDCS12515 2CGX063301122 15 M 125

SDCS -tyypin jakokeskukset, sisältää jalustan

Snro Nimike Vapaa tila kiskostossa M=12,5 mm
54 112 19 SDCS35543 | 2CGD000364A1000 43 M  
54 112 21 SDCS63026 | 2CGD000366A1000 26 M
54 112 33 SDCS63051 | 2CGD000365A1000  51 M

 

Lataa esite

 

Lue seuraavaksi

 


Teksti ja kuvat: ABB

ABB logo

GARO latausasema yhdistettynä G-Cloud -ratkaisuun

Latausasemia asennetaan kovalla vauhdilla ja määrällisesti paljon niin koteihin, taloyhtiöihin kuin työpaikoille ja parkkihalleihin. Haastavinta on valita tähän hetkeen ja tämänhetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuva latausasema.

Täyslaidallinen tehoja kotilataukseen

Tiedossa Super Electric Driving experience!

Uudet HomeBox-latausasemat mittaus- ja rajoitustoiminnoilla

Ration HomeBox-latausasemien tuotevalikoima on saanut uusia tulokkaita.