ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.

  • Aikaisempi malli ADB 3M on testattu soveltuvaksi 500 A nimellisvirralle. Uusi ADI3M kiskoliitäntälaite on testattu 630 A nimellisvirtaan asti. Tämä mahdollistaa ADI300 liittimien käytön myös täyteen
    nimellisvirtaansa saakka.
  • Uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen rakenne on läpinäkyvä. Tämä on sopusoinnussa muiden ABB Kabeldon tuotteiden ja liittimien kanssa. Läpinäkyvyys tekee myös virtakiskojen kytkennöistä näkyvän
    ja selkeän.

 

Snro Lajimerkki
54 112 23 ADI3M

Kiskoliitäntälaite ADI3M
ADI3M, johon asennettuna ADI300 syöttöliittimet (3 kpl)

ABB logo

Teksti ja kuvat: ABB

Suomen suurin varastovalikoima unipro-kosketinkiskojärjestelmän tuotteita

Unipro®-tuotteissa on panostettu tuotteiden korkeaan laatuun, moderniin muotoiluun ja sujuvaan asentamiseen. Monipuolinen kosketinkiskojärjestelmä tarjoaa joustavuutta kohdevalojärjestelmien tai yleisvalaistuksen suunnitteluun. Unipro®-kosketinkiskojärjestelmä on erinomainen valinta yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.

Ensto vastasi urakoitsijoiden toiveeseen

– kytkimet ja pistorasiat saatavilla suurpakkauksissa!