ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.

  • Aikaisempi malli ADB 3M on testattu soveltuvaksi 500 A nimellisvirralle. Uusi ADI3M kiskoliitäntälaite on testattu 630 A nimellisvirtaan asti. Tämä mahdollistaa ADI300 liittimien käytön myös täyteen
    nimellisvirtaansa saakka.
  • Uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen rakenne on läpinäkyvä. Tämä on sopusoinnussa muiden ABB Kabeldon tuotteiden ja liittimien kanssa. Läpinäkyvyys tekee myös virtakiskojen kytkennöistä näkyvän
    ja selkeän.

 

Snro Lajimerkki
54 112 23 ADI3M

Kiskoliitäntälaite ADI3M
ADI3M, johon asennettuna ADI300 syöttöliittimet (3 kpl)

ABB logo

Teksti ja kuvat: ABB

Jussi- ja IMPRESSIVO -vikavirtasuojapistorasiat ja vikavirtasuojat

Jussi-, Impressivo®- ja IP44-sarjojen vikavirtapistorasiat ja vikavirtasuojat ovat uudistuneet.

Frico lämpösäteilijät tehokkaaseen, taloudelliseen ja miellyttävään lämmitykseen

Fricon kattavasta lämpösäteilijävalikoimasta löytyy ratkaisut eri korkuisten tilojen yleis-, lisä- ja kohdelämmitykseen.

ProMod Lite II Kuivanapitolämmityksen ohjain

Kotimaisen Leveltec Oy:n kehittämä ja kokonaan Suomessa valmistettava Kuivanapitolämmitysohjain on vastaus pohjolan haastaviin keleihin ja ratkaisu rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen sekä kunnossapitoon.