SLO on ansainnut teknisellä taitotiedollaan ABB Value Provider ja SMC Sales Partner -sertifikaatit

SLO jatkaa panostamista tekniseen osaamiseen ja asiakkaan tukemiseen vaativissakin tilanteissa. Tekninen tuki –yksikkömme on toiminut myynnin taustavoimana reilun vuoden ajan ja tehnyt satoja tarjouslaskelmia, tuotekartoituksia, taustaselvityksiä sekä teknisiä ratkaisukokonaisuuksia yhdessä sinua palvelevan SLO-myyjän kanssa.

Sertifiointi on osoitus jatkuvasta panostamisesta

Tavoitteena on antaa parhainta mahdollista palvelua asiakkaille. Sertifiointi on todistus sitoutumisesta toimittajan viralliseen kansainväliseen koulutusohjelmaan, johon kuuluu jatkuva tuotekoulutus ja yhdessä sovittavat markkinointiaktiviteetit. Koulutusohjelmat mahdollistavat myös yksilöllisten koulutustarpeiden toteuttamiset.

Sertifikaattien mukaan koulutetut SLO:n teknisen tuen asiantuntijat huolehtivat, että myyntimme saa viimeisimmän tiedon toimittajien tuotteista ja ratkaisuista. Tätä toimintaa kehitämme SLO:lla jatkuvasti.

Asiakaskuntamme tarpeet ovat moninaisia. SLO:lla on kykyä räätälöidä asiakkaalle erilaisia ratkaisuja tarpeiden mukaan

Sertifiointi on tavoitteena vain kärkitoimittajien kanssa

ABB Value Provider -sertifikaatti

Olemme valinneet toimittajiemme joukosta ne, joiden kanssa tahdomme yhdessä kehittää toimintaamme tavoitteiden mukaisesti. Ratkaisumme pohjautuvat kärkitoimittajiemme tuotteisiin ja palveluihin. Näiden toimittajien toimintaa kuvaa laatu, jatkuva kehitystyö, johtava asema markkinoilla sekä sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin.

ABB Authorized Value Provider -sertifikaatilla lisäarvoa materiaalivirtojen hallintaan

Viimeisimmän sertifikaatin saimme ABB:lta, SLO on nyt Authorized Value Provider. Tunnemme markkinat Suomessa ja yhdessä ABB:n tuoteratkaisujen sekä taitotietomme kanssa voimme luoda asiakkaalle lisäarvoa materiaalivirtojen hallinnassa, teollisuuden kunnossapidossa, laitteistojen uusinnoissa tai täysin uutta teollisuuslaitosta suunnitellessa.

SLO:lla on erityinen asema ainoana Authorized Value Provider -sertifikaatin omaavana tukkuliikkeenä Suomessa

SLO:lla on erityinen asema ainoana Authorized Value Provider -sertifikaatin omaavana tukkuliikkeenä Suomessa. Asiakas voi valita laajasta tuotekokonaisuudestamme ja modernista palveluportfoliosta tarvitsemansa tuotteet, sähköisen kaupan kanavat, integraatiot asiakkaan ERP-järjestelmään sekä poikkeuksellisen monipuoliset logistiikkaratkaisut.

SMC Sales Partner tunnistaa asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet SMC Sales Partner -logo

Osana SLO:n teknisen osaamisen kasvattamista teollisuuden kärkitoimittajien ratkaisuihin SLO sai Sales Partner -sertifikaatin SMC Automationilta. Pneumatiikka-asioissa asiakkaamme voivat huoletta turvautua osaavaan henkilöstöömme. SLO kouluttautuu jatkuvasti pneumatiikan ratkaisuihin, mistä asiakkaamme myös hyötyvät.

 

Sertifioinnit ovat edellyttäneet, että kykenemme kohottamaan profiiliamme teknisten ratkaisuiden toimittajana. Voimme itsenäisesti tuoda ratkaisuja asiakkaalle valitsemalla hänelle parhaimmin sopivat tuotteet ja palvelut.

Kiinnostuitko?

SLO on asiantuntija alueellasi. Otathan yhteyttä lähimpään SLO-yhteyshenkilöösi, niin kerromme lisää!

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

SLO:n asiantuntijan kolme LOGO! -vinkkiä

LOGO! on pieni suuri ohjain, millä toteutat teollisuuden pienet prosessit, kiinteistöjen ohjaukset ja valvonnat, ajoneuvo sovellukset, etäohjaukset ja etävalvonnat, sekä paljon muuta.

Asiakkaiden vinkeillä täsmällisempiä hyödykkeitä

SLO uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksia. Asiakkaamme ovat avainasemassa, koska vain he voivat kertoa  tarpeensa. Tiedon perusteella SLO valitsee kehityskohteet yhteistyössä valmistajien kanssa. Täsmällisestä kehitystyöstä asiakkaamme  hyötyvät monenlaisin tavoin.