Kestomagneettitekniikan edut ja induktiojärjestelmän yksinkertaisuus ja huollettavuus samassa laitteessa: moottorikäyttöpaketit ovat optimoituja kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät hyvin tunnettu staattoritekniikka, innovatiivinen magneetiton roottorimalli, luokkansa parhaat teollisuusluokan taajuusmuuttajat ja ohjelmiston edistykselliset ominaisuudet.

ABB:n ACS880 taajuusmuuttajasta, sekä SynRM moottorista rakentuvan kokonaisuuden energiatehokkuus on taattu. Ohessa kuvassa 1 on esimerkkitulos 11 kW ACS880 + ABB SynRM -paketin hyötysuhdemittauksista. Koko SynRM moottorien tehovalikoiman mittaustulokset löytyvät ABB:n verkkosivuilta.

Miksi ABB:n SynRM

  • IEC-mitoitettujen Induktiomoottoreiden korvaaminen mahdollista ilman mekaanisia muutoksia
  • Luokkansa paras käyttövarmuus laakereiden matalamman lämpötilan ansiosta (Jopa 30 astetta matalampi lämpötila käämeissä ja jopa 15 astetta matalampi lämpötila laakereissa.)
  • Kestomagneettimoottorin suorituskyky ilman magneetteja
  • Induktiomoottoreihin verrattava kustannustehokkuus ja huollettavuus
  • Esimääritetyt laitepaketit 315 kilowattiin saakka
  • Vahvistetut energiatehokkuusarvot tarkkoja energiankulutuslaskelmia varten.

 

ABB ACS880 taajuusmuuttaja + ABB SynRM -moottorin kokonaishyötysuhdemittaustulokset.

 

ABB

Tekniset-tiedot

Jännite: 400 V ja 690 V

Teho: 5,5 - 315 kW

IEC-rungot: IEC132 - IEC315

Teksti:
ABB Oy

Toimitusketjun riskienhallinta on helpompaa, kun hankintaa hajauttaa

Toimitusketjun riskienhallinta on varmasti ollut monessa yrityksessä vuoden 2021 uudessa tarkastelussa. Suezin kanavan rahtiliikenteen täydellinen pysähtyminen maaliskuussa ja heinäkuun raamatulliset tulvat Euroopassa osoittivat sen, että kaikkea ei kannata mitata pelkällä kustannustehokkuudella. SLO huolehtii laajasta toimittajapohjasta, asiakkaidensa eduksi. 

Kytkentäkaappien oikea jäähdytys

Kiinnitä suunnittelussa huomiota näihin viiteen seikkaan Huonosti jäähdytetyssä kytkentäkaapissa sisälämpö nousee helteisissä olosuhteissa helposti liian korkealle rasittaen ja lyhentäen laitteiden käyttöikää huomattavasti. Siksi kytkentäkaappien  jäähdytykseen olisi tärkeää kiinnittää huomiota jo suunnitteluvaiheessa.

LAPP-kaapelit nyt SLO:n valikoimassa!

SLO:n valikoimasta löytyy nyt laaja valikoima erilaisia LAPP Automaation kaapeleita.