Kestomagneettitekniikan edut ja induktiojärjestelmän yksinkertaisuus ja huollettavuus samassa laitteessa: moottorikäyttöpaketit ovat optimoituja kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät hyvin tunnettu staattoritekniikka, innovatiivinen magneetiton roottorimalli, luokkansa parhaat teollisuusluokan taajuusmuuttajat ja ohjelmiston edistykselliset ominaisuudet.

ABB:n ACS880 taajuusmuuttajasta, sekä SynRM moottorista rakentuvan kokonaisuuden energiatehokkuus on taattu. Ohessa kuvassa 1 on esimerkkitulos 11 kW ACS880 + ABB SynRM -paketin hyötysuhdemittauksista. Koko SynRM moottorien tehovalikoiman mittaustulokset löytyvät ABB:n verkkosivuilta.

Miksi ABB:n SynRM

  • IEC-mitoitettujen Induktiomoottoreiden korvaaminen mahdollista ilman mekaanisia muutoksia
  • Luokkansa paras käyttövarmuus laakereiden matalamman lämpötilan ansiosta (Jopa 30 astetta matalampi lämpötila käämeissä ja jopa 15 astetta matalampi lämpötila laakereissa.)
  • Kestomagneettimoottorin suorituskyky ilman magneetteja
  • Induktiomoottoreihin verrattava kustannustehokkuus ja huollettavuus
  • Esimääritetyt laitepaketit 315 kilowattiin saakka
  • Vahvistetut energiatehokkuusarvot tarkkoja energiankulutuslaskelmia varten.

 

ABB ACS880 taajuusmuuttaja + ABB SynRM -moottorin kokonaishyötysuhdemittaustulokset.

 

ABB

Tekniset-tiedot

Jännite: 400 V ja 690 V

Teho: 5,5 - 315 kW

IEC-rungot: IEC132 - IEC315

Teksti:
ABB Oy

Marechal Electric EVO40 on liitin, kytkin ja kuormasta erotus samassa paketissa

EVO40 on voimaliitin, joka toimii kytkimenä ja erottimena sisältäen pyöritettävän ohjaimen (On-Off). Se on saatavilla 2-6-napaisina (+maa) vaihtoehtoina. Kuorman kytkeminen ja irrottaminen jännitteellisenä on mahdollista tehdä turvallisesti eristämällä minkä tahansa pienjännitevirtapiirin, IEC/EN 60947-1 ja 60947-3 standardien mukaisesti. Myös kaikkien 3-vaihemoottoreiden jännitteellinen kytkentä onnistuu IEC/EN 60943-3 standardien mukaisesti.  Näin ollen EVO40 täyttää kytkimien käyttöluokat AC-21A, AC-22A ja AC-23A.

Weidmüller teholähteet – Make your systems fail-safe

Lisääntyvässä määrin teollisessa automaatiossa tuotannon prosessit vaativat luotettavaa tehonsyöttöä, erityisesti vikatilanteissa.

ABB:ltä turvakytkimet räjähdysvaaralliseen ympäristöön

Turvakytkimet ovat EMC-yhteensopivia (EMC-holkkitiivisteet on tilattava erikseen). Turvallisuus ja luotettava suorituskyky on otettu huomioon jokaisella suunnittelun osa-alueella.