ABB:n pienjännitereleiden tarjonta mittaukseen, valvontaan ja kytkentään on laaja ja monipuolinen.

Tarjonta on keskittynyt laadukkaisiin tuotteisiin ja korkeaan suorituskykyyn vaativissa teollisuuden käyttöympäristöissä sekä luotettavaan toimintaan laitevalmistuksen vaatimusten mukaan. Relesarjojen käyttöturvallisuus ylittää kansainvälisten standardien vaatimukset.

 

Mittaus- ja valvontareleiden tarjonta voidaan ryhmitellä seuraavasti:

  1. Termistorireleet ja lämpötilan valvontareleet,
  2. moottorin kuormituksen valvontareleet,
  3.  1- ja 3-vaiheisen jännitteen ja virran valvontareleet,
  4. eristystasonvalvontareleet sekä
  5. verkon valvontareleet.

 

Releet tarjotaan kolmessa erilaisessa koteloinnissa joko 22,5 mm tai 45 mm leveänä. Kotelointi ja releen ominaisuudet määrittelevät tuotesarjojen nimeämisen kolmeen ryhmään CM-N, CM-S tai CM-E. DIN-kiskoasennus ja irrotus tehdään kaikissa ryhmissä ilman työkaluja.

Korkean käyttöasteen teollisuusreleiden viimeisin kotelointimuutos toi markkinoille myös erityisen hyvin tärinää sietävän Push-In jousiliitoksen perinteisen ruuviliitoksen rinnalle. 1.5 mm2 yksi- tai monisäikeisen johtimen asentamiseen ei tarvita työkaluja vaan johdin asennetaan liittimen yksinkertaisesti työntämällä. Releiden laajan käytettävyyden takaavat mm. viimeisimmät relesarjakohtaiset luokituslaitosten hyväksynnät meriteollisuudelle ja toisaalta raideliikenteen EN 45545 sertifiointi.

Relesarjoissa käyttöön sopivin valinta tehdään yksitoimisen ja monitoimireleen välillä. Samoin apujännite valitaan käyttötarpeen mukaan joko laajajännitteisenä 24–240 V AC/ DC tai esim. kapea-alaisena 220–240 VAC/ DC. Kosketinvaihtoehtoja on runsaasti, yksi tai kaksi vaihtokosketinta tai kombinaatiot sulkeutuvalla tai avautuvalla koskettimella. Koskettimilla on teollisuuden vaatimat korkeat kuormitusarvot. Tarjonnasta löydät varmasti parhaiten toimivan ratkaisun sovellukseesi.

ABB Connect mobiiliapplikaatio avaa releiden tuotetiedot käyttöösi milloin ja missä vain liikutkin. Lataa applikaatio sovelluskaupasta veloituksetta iOS-, Android– ja Windows10-versioina ja voit katsoa tuotetiedot siellä missä niitä tarvitset.

 

ABB

 

 

 

 

Vohek Mini ja Midi

Työmaiden kevyt uutuus

VACON® 100 -taajuusmuuttajilla tehokkuutta ja säästöjä Kevitsan kaivosprosesseihin

Ruotsalaisen Boliden-konsernin omistama Kevitsan kaivos Sodankylässä on Suomen suurin avolouhos, joka työllistää yli 500 henkilöä. Vuonna 1987 löydetty Kevitsan mineraaliesiintymä on yksi Suomen suurimmista. VACON®-taajuusmuuttajat tehostavat kaivoksen useita eri prosesseja ja tuovat säästöjä.