Kodinohjausta automaattisesti sijainnin mukaan

Uuden ”Sijainti”-toiminnon avulla voit automatisoida esimerkiksi ”Kotona-Poissa”-tilanneohjaukset. Eli kun kaikki perheen mobiililaitteet ovat kauempana kodista kuin asetettu etäisyys, automaattisesti aktivoidaan ”Poissa”- tilanne. Tällöin turhat kulutukset kytketään pois, lämmitystä ja ilmanvaihtoa pienennetään, suljetaan päävesiventtiili ja aktivoidaan liiketunnistin- sekä magneettikosketinhälytykset. Ja vastaavasti taas kun kotia lähestytään, palataan taas ”Kotona”-tilanteeseen. Helppoa ja kätevää.

Kodinohjausta puheella

Amazonin Alexa-puheohjauksella voidaan nyt ohjata myös ABB-free@home -laitteita ja aktivoida tilanteita. Ohjaus tapahtuu yksinkertaisesti kertomalla Alexalle mitä tehdä, esimerkiksi näin: ”Alexa, aseta lämpötila 21 asteeseen” tai “Alexa, avaa kaihtimet”. Todella helppoa ja kätevää.

Musiikkilaitteiden liittäminen kodinohjaukseen

Sonosin langaton monihuone-äänentoistojärjestelmä voidaan liittää osaksi ABB-free@home -kodinohjausta. Kappaleet ja soittolistat voit valita mobiililaitteen ohella painikkeilla, kosketusnäytöllä, ajastettuna, tilannekutsuilla tai jopa puhumalla. Lisäksi Sonos-sillan avulla muidenkin valmistajien kaiuttimia voidaan liittää kodinohjaukseen.

 

ABB-free@home -tuotteisto verkkokaupassa »

 

LISÄTIETOJA:

​tuotepäällikkö Ari Lehkosuo puh. 010 283 2308, ari.lehkosuo@slo.fi  tai SLO-myynti

ABB tuki >>

Kaupunki on palvelualusta

Smart citystä on puhuttu jo monta vuotta mutta mistä siinä on kyse? Lyhykäisyydessään älykäs kaupunki on palvelualusta.

Sähkölämmityksen modernisointi

Suora sähkölämmitys on edelleen hyvä, ekologinen ja tehokas lämmitysjärjestelmä asuntoon kuin asuntoon. Sähkölämmityksen tehokkuus perustuu sen nopeaan reagointikykyyn lämmitystarpeen muuttuessa, tila lämmitetään mukavuustasolle vain niinä aikoina, kun tilat ovat käytössä.

Smart Thermostat -älytermostaatti

Älykkyys tarkoittaa tarpeiden ymmärtämistä