Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.4.2018

Kun rakennuskohde valmistuu ja on luovutuksen aika, moni pähkäilee loppuasiakirjojen kanssa. Tässäkin asiassa keskittäminen SLO:lle kannattaa ja helpottaa työtäsi. Keskittämällä kohteen tilaukset kokonaisvaltaisesti SLO:lle, saat tarvikehankintojesi loppudokumentit käyttöösi. Tarvitsemme vain kohteen työnumeron, jolloin voimme tehdä listauksen SLO:lta  hankituista tarvikkeista.

Dokumentti on siisti kokonaisuus, jonka sisällysluettelo ja tuotealueiden selkeä otsikointi helpottavat etsimistä. Luettelosta löytyy kaikista tuotteista sähkönumero, tuotenimi, selite ja viivakoodi.

Dokumentin arvo ei rajoitu loppuasiakirjan liitteeseen. Tuoteluettelo on kätevä työkalu kohteen huolto- ja kunnossapitotöitä varten. Koska kaikista tuotteista löytyy viivakoodi, on tuotteiden jatkotilaaminen helppoa. Viivakoodin voi nimittäin lukaista SLO Appilla. Oletko jo kokeillut tätä kätevää toimintoa?

Ohessa tulostettuna sähköasema valikoiman tuotelistaus esimerkkinä loppudokumentoinnista. Huomaa myös SLO:n valikoiman monipuolisuus!

SLO – Helpoin paikka asioida nyt ja tulevaisuudessa

Enston eristyksenläpäisevät liittimet on tehty kestämään vuosikymmeniä

Eristyslävistystekniikan pioneerina ja asiantuntijana tarjoamme täydellisen, kaikille poikkipinta-alueille sopivan SLIW-liitinperheen pienjänniteilmajohtoverkkoon. Suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty käytettävyyteen, kestävyyteen ja helppoon asennukseen. Liittimet vastaavat globaaleihin standardeihin ja niitä on testattu käytännössä erittäin vaativissa sääolosuhteissa ympäri maailman jo vuosikymmenien ajan. Nopea ja helppo asentaa Kompakti liitin on helppo ja varma asentaa. Eristetty pultti tarjoaa turvallisen jännitetyöskentelyn. Liittimen muotoilu ja rakenne mahdollistaa helpon asennuksen. Kuivien elastomeerisuojattujen hampaiden vuoksi rasvaa ei tarvita. Metallinen momenttikanta takaa oikean kiristysmomentin. Soveltuvat niin alumiini- kuin kuparijohtimille. Korkea laatu ja luotettavuus Liittimet edustavat korkealaatuista Ensto-suunnittelua kestävistä materiaaleista. Liittimien kaksikomponentti-ruiskuvalutekniikka tekee liittimestä erityisen kestävän. Kompaktit tuotteet vaativat vähemmän materiaalia. Sopii alumiini- ja kuparijohtimille. Kestävät suurta mekaanista jännitystä liitoksen kärsimättä. Ympäristöseloste (EPD) SLIW 50 -sarjalle Kestää vuosikymmeniä Korroosionkestävät liittimet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä vaativimmissakin olosuhteissa. Korkea laatu takaa luotettavan sähköverkon ja vähentää kunnossapito- ja vianhoitokustannuksia. SLIW-liittimet ovat investointi tulevaisuuteen. Suosituimmat SLIW-sarjan liittimet: Eristyksenläpäiseväliitin SLIW50Snro 50 431 50Runkojohdin mm²: 10-50Haarajohdin mm²: 1.5-10 Eristyksenläpäiseväliitin SLIW54Snro 50 431 51Runkojohdin mm²: 16-120Haarajohdin mm²: 6-50 Eristyksenläpäiseväliitin SLIW57Snro 50 110 41Runkojohdin mm²: 25-150Haarajohdin mm²: 25-95

TE Connectivityn kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä

RDSS (Rayflate Duct Sealing System) on TE Connectvity Raychemin kehittämä kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä.

Televerkkojen tukiasemien akkuratkaisut 

Langattoman dataliikenteen nopea kasvu vaatii uutta infrastruktuuria. Televerkon viimeisenä lenkkinä ovat tukiasemat, joihin Suomen tuhannet puhelimet ja muut laitteet ovat yhteydessä.