Nopeasti ja helposti asennettavat yleiskaapelihyllyt.
Lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet

Optimaalista tilankäyttöä

GR-Magic® – suoraan seinä- tai kattoasennukseen

Monipuoliset materiaalit

Kuivat tilat, kosteat tilat, ulkoalueet, elintarviketeollisuus tai tunnelit – GR-Magic® lankahylly on jokaiselle alueelle sopiva materiaali. Valikoimaan kuuluvat sinkitystä, kuumasinkitystä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut hyllyt. Joustavat ratkaisut erilaisiin käyttökohteisiin.

Kuormitusta kestävät GR-Magic® ruuvittomat jatkot. Patentoitu yleisinnovaatiomme

OBOn järjestelmäinnovaatio: Lankahylly patentoidulla lankahyllyjen GR-Magic®-jatkolla – käsitteet pika-asennus ja joustavuus on määritetty kokonaan uudelleen.

Asennusaika muuttuu yhä tärkeämmäksi tuotteen valinnasta päätettäessä. OBO-lankahylly GR-Magic® on sekä vakiorakenteella että GR-Magic® lankahyllynä todellinen järjestelmäinnovaatio. OBOn kehittämällä ja patentoimalla kaapelihyllyjen GR-Magic®-jatkoilla asennus voidaan suorittaa hämmästyttävän lyhyessä ajassa ilman työkaluja.

Palonkestävään asennukseen GR-Magic® lankahyllyt                                                 

Nopean asennuksen ja käyttöalueiden monipuolisuuden lisäksi OBOn innovaatiolla on vielä tärkeä etu: Lankahyllyt GR-Magic® kaikkine osineen ja asennustarvikkeineen ovat osoittaneet vakuuttavalla tavalla standardin DIN 4102 osan 12 mukaisissa palotestauksissa kestävyytensä ja vakautensa. E30/E90

Esimerkkejä valikoimastamme lankahyllyt:

Snro Tuote 
14 630 41GRM 55x50x3000 G Lanka 4mm
14 630 42GRM 55x100x3000 G Lanka 4mm

Teksti:
OBO Bettermann Oy
Kuva:
OBO Bettermann Oy

Jussi- ja IMPRESSIVO -vikavirtasuojapistorasiat ja vikavirtasuojat

Jussi-, Impressivo®- ja IP44-sarjojen vikavirtapistorasiat ja vikavirtasuojat ovat uudistuneet.

Käytännölliset data- ja AV-rasiat Hager-johtokanaviin

Toimisto- ja työpisteasennuksissa tarvitaan yhä monipuolisemmin liityntäpisteet datalle ja multimediaratkaisuille. Uudistuneen tehalit.ecoline -kanavakalustesarjan myötä data- ja AV-liityntöjen lisäys onnistuu vaivattomasti ja klassisen tyylikkäästi. Modulaarisuuden ja suurten merkintäikkunoiden ansiosta uudet rasiat voidaan yhdistää pistorasiamoduulien kanssa yhtenäiseksi ja ammattimaiseksi kalustekokonaisuudeksi, mikä helpottaa tilan käyttöä, huoltoa ja puhtaanapitoa. Datarasiavalikoima sisältää yhdellä tuotekoodilla helposti tilattavat valmiit rasiapakkaukset Keystone ja Actassi -liittimille liikenteenvalkoisena ja grafiitinmustana. Lisäksi laajempi valikoima eri liitinsovitteita on tilattavissa peiteosineen erillistuotteina esimerkiksi Systimax ja R&M -liittimille. Kaksiosaisten datakanavarasioiden keskiölevyt on varustettu kätevillä pölysuojaluukuilla, joten RJ45-liittimet pysyvät hyvin suojassa, kun ne eivät ole käytössä. AV-kanavarasioiden valikoima sisältää kuusi eri vaihtoehtoa eri liityntätarpeisiin. UTUn valikoimasta laajasti löytyvät Keystone-mitoitetut AV-moduulit (esim. HDMI, USB, Audio 3,5 mm) voidaan asentaa kätevästi 1-, 2- ja 4-osaisten Keystone-multimediarasioiden kanssa. Lisäksi valikoimasta löytyy uutuutena 1- ja 2-osaiset D-sub -liityntärasiat ja yhteensopivat VGA, HDMI ja DisplayPort -liitinkaapelit. D-mitoitettuja kanava-AV -rasioita voit käyttää Neutrik XLR, Speakon, PowerCon-liittimien lisäämiseksi kanava-asennukseen. Kaikki AV-rasiat ovat tietenkin tilattavissa vakioväreissämme liikenteenvalkoinen ja grafiitinmusta. Uudet data- ja AV-rasiat löydät Soneparin tuotevalikoimasta sähkönumeroalueilta 1476573 – 1476596 ja 7908237 – 7908239.  

TWIST- pistorasia

Asennat helposti pöytätasoon