TurvapakettiX on laadukkaista osista koottu hälytysjärjestelmä, joka soveltuu kodin tai toimiston turvaamiseen. Ilmaisinvalikoima mahdollistaa järjestelmän laajentamisen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja langattomuus tuo käytön helppoutta.

Järjestelmän käyttöönotto on suoraviivaista ja nopeaa. Jopa paristot on asennettu valmiiksi ilmaisimiin, joten niitä ei ole tarpeen avata asentaessa.

Paketti sisältää:

  • Hub 2 Plus keskus 4G/IP-yhteydellä
  • MotionProtect PIR-liikeilmaisin
  • DoorProtect magneettikosketin
  • Keypad Plus PIN-näppäimistö etälukijalla
  • Tag etälukutunniste, 3 kpl
  • Elisa Laite-SIM, jonka voit halutessasi aktivoida käyttöön Elisan sivuilla
  • Valvonnan varoitustarrat, 4 kpl
  • Suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet

Ajax-murtohälytinjärjestelmä on markkinoiden helppokäyttöisin ja tyylikkäin vaihtoehto, turvallisuudesta tinkimättä.

Ajax Hub 2 Plus on järjestelmän älykäs keskus. Sen kompakti ja ohut kotelo, jonka voit valita mustana tai valkoisena, sulautuu huomaamattomasti sisustukseen. Keskuksen käyttö onnistuu mobiililaitteella tai SpaceControl -kauko-ohjaimella.

Ajax Hub 2 Plus yhdistyy Internetiin langattomalla WiFi-yhteydellä, langallisella Ethernet-liitännällä tai 4G LTE -dataliittymällä. Keskukseen voi yhdistää jopa 200 laitetta. Ajax tukee myös kameravalvonnan helppoa yhdistämistä samaan järjestelmään ja sovellukseen.

SnroTuote

7140040

Kodin ja toimiston langaton turvajärjestelmä, TURVAPAKETTIX

Teksti ja kuvat: FSM

OBO Lankahyllyt GR-Magic®

Nopeasti ja helposti asennettavat yleiskaapelihyllyt. Lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet Optimaalista tilankäyttöä GR-Magic® – suoraan seinä- tai kattoasennukseen Monipuoliset materiaalit Kuivat tilat, kosteat tilat, ulkoalueet, elintarviketeollisuus tai tunnelit – GR-Magic® lankahylly on jokaiselle alueelle sopiva materiaali. Valikoimaan kuuluvat sinkitystä, kuumasinkitystä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut hyllyt. Joustavat ratkaisut erilaisiin käyttökohteisiin. Kuormitusta kestävät GR-Magic® ruuvittomat jatkot. Patentoitu yleisinnovaatiomme OBOn järjestelmäinnovaatio: Lankahylly patentoidulla lankahyllyjen GR-Magic®-jatkolla – käsitteet pika-asennus ja joustavuus on määritetty kokonaan uudelleen. Asennusaika muuttuu yhä tärkeämmäksi tuotteen valinnasta päätettäessä. OBO-lankahylly GR-Magic® on sekä vakiorakenteella että GR-Magic® lankahyllynä todellinen järjestelmäinnovaatio. OBOn kehittämällä ja patentoimalla kaapelihyllyjen GR-Magic®-jatkoilla asennus voidaan suorittaa hämmästyttävän lyhyessä ajassa ilman työkaluja. Palonkestävään asennukseen GR-Magic® lankahyllyt                                                  Nopean asennuksen ja käyttöalueiden monipuolisuuden lisäksi OBOn innovaatiolla on vielä tärkeä etu: Lankahyllyt GR-Magic® kaikkine osineen ja asennustarvikkeineen ovat osoittaneet vakuuttavalla tavalla standardin DIN 4102 osan 12 mukaisissa palotestauksissa kestävyytensä ja vakautensa. E30/E90 Esimerkkejä valikoimastamme lankahyllyt: [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 14 630 41GRM 55x50x3000 G Lanka 4mm14 630 42GRM 55x100x3000 G Lanka 4mm [/su_table]

Valkoisten Instal®-johtokanavien sähkönumerot ovat vaihtuneet

Instal®-johtokanavan värisävy on muuttunut puhtaan valkoiseksi. Samalla vaihtuivat valkoisiksi maalattujen tuotteiden sähkönumerot ja tuotenimet. Tuotteet pysyvät muutoin ennallaan.

Suomen suurin varastovalikoima unipro-kosketinkiskojärjestelmän tuotteita

Unipro®-tuotteissa on panostettu tuotteiden korkeaan laatuun, moderniin muotoiluun ja sujuvaan asentamiseen. Monipuolinen kosketinkiskojärjestelmä tarjoaa joustavuutta kohdevalojärjestelmien tai yleisvalaistuksen suunnitteluun. Unipro®-kosketinkiskojärjestelmä on erinomainen valinta yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.