Säästöä sähkölaskuun ja tehokkuutta energiankäyttöön

Schneider Electricin kuormanpudotusreleellä asuin- ja pienkiinteistöjen omistajat voivat säästää sähkölaskussa, sekä varmistaa oikein kohdennetun ja keskeytyksettömän sähkönjakelun kiinteistössä. Releellä ohjataan sähkönkulutus sinne, missä sitä ensijaisesti tarvitaan, juuri oikealla hetkellä. Samalla taataan sähkönjakelun jatkuvuus ilman pääsulakkeiden ylikuormitusta ja siitä aiheutuvaa mahdollista sähkökatkosta.


Sovellukset:

  • Sähköpiirien valvonta kaikissa kaupallisissa,- teollisuus- ja asuinrakennuksissa.
  • Yksi- ja kolmivaihekuormien valvonta 100 A:in saakka.
  • Ohjaus- ja tehopiirien välinen rajapinta valaistuksessa, lämmityksissä, kaihtimissa, uuneissa, kastelujärjestelmissä, tuuletusmoottoreissa ja lämpöpumppujen moottoreissa, sähköautonlatauksessa, jne.

 

Tutustu tuotteeseen lisää

 

Snro Tuote
27 213 07 Acti9 iDCS kuormankevennysyks 3-vaihe

 

Lue seuraavaksi

✨ Schneider Electric johdonsuoja Acti9 ic60

 


Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Tee tavallisesta kodista älykoti. Helposti.

Älykoti ei ole vain teknologiaa, vaan myös tunnelmallista arkea Nykyaikaisessa älykodissa valot ohjautuvat älykkäästi, kodin laitteet sammuvat kun niitä ei käytetä ja kotiin saadaan välittömästi yhteys kameroiden avulla myös etäältä – ja paljon muuta!

Harvia Cilindro XE black steel -mallien pilarikiukaat

Tyylikkäitä sähkökiukaita moneen käyttötarpeeseen

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.