Trustin Smart Home -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.

Pistorasiakytkimen saa kytkettyä päälle suoraan Zigbee-lähettimillä tai ohjausyksikön avulla millä tahansa Trustin lähettimellä.

Kaksisuuntaista tiedonsiirtoa

Langattoman Zigbee-tiedonsiirron hyvä ominaisuus on se, että tiedonsiirto on kaksisuuntaista, ja sen ansiosta laitteesta saadaan tilatieto. Zigbee-signaalin kantama on vain noin 10 m. Zigbee-laitteet kuitenkin lähettävät saamansa viestin eteenpäin, mikä nostaa verkon kokoa. Asentamalla pistorasiakytkimen pistorasiaan keskellä asuntoa saa Zigbeen kantamaa nostettua.

Samassa verkossa saa olla vain yhteen järjestelmään liitettyjä Zigbee-laitteita. Parittamaton toisen valmistajan laite voi sotkea koko Zigbee- ja wifi-tiedonsiirron. Eri valmistajien laitteita saa monessa tapauksessa paritettua keskenään, jos tietää kuinka laitteen saa paritustilaan.

Snro Tuote
28 063 71 Pistorasiakytkin zigbee 3.5kW

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.

Spelsbergin RK-riviliitinkotelot

Spelsbergin valikoimasta löytyy laaja valikoima riviliitinkoteloita niin urakoinnin kuin teollisuuden tarpeisiin.

WIHA:n uusi akkumeisseli speedE® PocketDrive ¼” on voimakas ja valovoimainen

Wihan uusi akkumeisseli speedE® PocketDrive on taskuun sopiva yleiskäyttöinen ruuvimeisseli. SpeedE® PocketDrive on kevyt työkalu, joka mahdollistaa pään yläpuolella ruuvaamisen ja varjottoman valaisun ruuvauskohteeseen. Wihan akkuavusteinen ruuvimeisseli speedE® PocketDrive on monipuolien työkalu sekä voimakkaaseen ruuvaukseen että hienoruuvaukseen. Käyttökohteina ovat esimerkiksi teollisuuden asennustyöt, sähkökaapelikanavien ja -kaappien asennustyöt tai muut ruuvikiinnitykset esimerkiksi huonekalujen kokoaminen. SpeedE® PocketDrivella ruuvaat tavallista ruuvimeisseliä nopeammin, mutta myös vähällä rasituksella lihaksille ja nivelille painonsa ja akkuavusteisuuden ansiosta. Käyttö on yksinkertaista kolmella toimintonapilla. Akkumeisselin päätypuolella on väännön voimakkuuden valitsin (1 tai 5 Nm) ja etupuolella nuolinäppäimin pyörimissuunnan (avaava tai kiinnitys), valinta. Joskus akkuruuvinväännin on liian nopea tai liian voimakas ruuvaamiseenWiha speedE® PocketDrive voidaan rajoittaa 1,0 Nm:iin napin painalluksella suojaamaan materiaalia vaurioilta ruuvin ylikiristykseltä tai herkiltä komponenteilta ja ruuviliitoksilta. Voimakkaisiin ruuvauksiin akkuavusteisuus toimii 5,0 Nm:n voimalla. Automaattisella moottorinsuojauksella varustetulla speedE® PocketDrivellä voidaan ruuvata käsin maksimissaan 12 Nm:n voimalla. 280 rpm:n vakionopeus varmistaa, että ruuvaamisen aloitus tai lopetus eivät aiheuta ranteille tai materiaaleille liian nopeaa tai voimakasta vääntöä. Kuva 1: SpeedE® PocketDriven monipuoliset käyttökohteet SpeedE® PocketDriven (45791 / toimitusvarustukseen kuuluvat säilytyslaukku, 30-osainen ¼”:n vakiokärkisarja, magneettinen kärkipidin ja USB-C-latausjohto. Kuva 2: Wiha speedE® PocketDrive toimituslaajuus Wiha – Tools that work for you! Wiha on valmistanut ruuvaustyökaluja yli 80 vuotta. Tunnuslauseemme merkitsee jatkuvaa vuorovaikutusta ammattiasiakkaiden kanssa ja kehitystyötä heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi. Luomme vuodesta toiseen uusia, toiminnallisia ratkaisuja käsityökalujen turvallisuuden, tehokkuuden ja ergonomian parantamiseksi.