Myyjiemme tukena on asiantuntijoista koostuva tehotiimi

SLO:n ammattitaitoisten myyjien taustalta löytyy joukko osaavia tuotepäälliköitä sekä myyntijoukkojen tueksi perustettu teknisen tuen yksikkö. Oman alansa asiantuntijoista koostuva ryhmä on teknisellä osaamisellaan ansainnut muun muassa ABB Value Provider ja SMC Sales Partner -sertifikaatit.

Teknisessä tuessa etsitään ratkaisuja harvinaisempiinkin kysymyksiin

Teknisessä tuessa tyypillisin tehtävämme on löytää asiakkaan tarpeeseen sopiva tuote, tarvittaessa nopeastikin. Vahvalla osaamisella löydämme oikean tuotteen suoraan SLO:n varastonimikkeistöstä tai laajan toimittajaverkostomme valikoimasta. Tekninen tuki auttaa esimerkiksi tilanteissa, joissa tuote on poistunut valikoimasta ja tilalle tarvitaan korvaava ratkaisu.

Teknisten asiantuntijoiden tiimi on SLO:n myyjien tukena kaikissa teknisissä kyselyissä

Asiantuntijoidemme selvittämät kyselyt TOP 9

  1. Sopivan sähkömoottorin tai taajuusmuuttajan tyypittäminen.
  2. Aurinkosähköjärjestelmien ominaisuudet ja valinta.
  3. Sähköauton lataus ja kohteeseen sopivan latauslaitteen valinta.
  4. Kello- ja paloturvaratkaisut.
  5. Kaapelin valinta tai erilaiset liitostekniikat.
  6. Jakelu-ja/tai kuivamuuntajien valinta ja teknisten ominaisuuksien tarkastelu.
  7. Sähköenergian mittaus  ja AMR-tuotteet.
  8. Tele- ja datatuotteiden valinta.
  9. Koti-, kiinteistö- tai teollisuusautomaatioiden toiminnallisuudet ja laitteet.

SLO:n teknisen tuen vahvuuksiin kuuluu

  • hyvä ongelmanratkaisukyky,
  • laaja tuotetuntemus usean toimittajan valikoimaa hyödyntämällä sekä
  • SLO:n varastovalikoiman ja lisäarvopalveluiden tehokas hyödyntäminen. Esimerkiksi varastosta löytyvä jalkamoottori + laipoitus.

Soneparilta löydät monipuolisen valikoiman – Varasto on suurempi kuin koskaan ennen

Jo nyt Soneparin myyntiohjelmassa sekä varastovalikoimassa olevien tuotteiden lukumäärä on markkinoiden suurin ja tuotteiden saatavuus huippuluokkaa. Tarjolla paljon vaihtoehtoja Hyvä saatavuus ja valikoiman monipuolisuus ovat Soneparin keskeisimpiä lupauksia asiakkaille. Olemme vuoden vaihteessa avanneet asiakastarpeiden perusteella jo yli 1000 uutta varastotuotetta keskusvarastoon ja lisäämme vielä tuhansia. Kattavammalla valikoimalla olemme halunneet varautua muun muassa maailmantilanteesta aiheutuviin yllätyksiin. Valikoiman tarkoituksenmukaisuus suunnittelun perustana Soneparilla on monimuotoinen asiakaskunta ja tarpeisiin vaikuttavat niin maantieteelliset kuin alueelliset tekijät. Siksi tarkastelemme jatkuvasti valikoimaamme ja mietimme sen tarkoituksenmukaisuutta. On itsestään selvää, ettei sama tuote sovellu kaikkialle, joten laaja tuotevalikoima on tärkeä. Näin tarjolla on aina oltava vaihtoehtoja eri toimittajilta ja brändeiltä. Asiakkaidemme tyytyväisyys onkin meille tärkeää ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Sitä työtä me soneparilaiset jatkamme väsymättömästi nyt ja tulevaisuudessa. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Tutustu tästä uusiin varastotuotteisiimme Prysmianilta C-pro -sarjan MCMK-kaapelit Aceflex -asennuskaapeli esim. sähköauton latausasemille XMJ asennuskaapeleihin nippukoot: - 3x1,5 R100 - 3x2,5 R100 - 5x1,5 R100 - 5x2,5 R50 Meka Pro Hyllytarvikkeita Mustat DALI-kosketinkiskot Ensto Ensto intro mustana ELKO PLUS mustana SG Install Kalustesarja Lämpöpumput Laajennettu keskusvarastovalikoima ilmalämpö- sekä ilma/vesilämpöpumppuja ja lisätarvikkeita [/su_table]

DYMO®-teollisuustarrat

Merkitse nopeasti ja kestävästi

Alumiini jiiriin oikeilla työkaluilla

Alumiinin sahaamiseen optimoitu katkaisu- ja jiirisaha Boschilta