Nyt kaikki Soudal Fire Range -sähköpuolen palokatkoratkaisut ja koko tuotevalikoima on saatavissasi nopeasti SLO:lta.

Palokatko kuuluu moderniin talonrakennustekniikkaan

Palo-osastointi ja sitä kautta rakenneläpivientien ja -saumojen palokatkot ovat tärkeä osa nykypäivän rakennusten paloturvallisuutta. Palokatkojen tarkoitus mahdollisessa palotilanteessa on palon leviämisen hidastaminen, poistumisen turvaaminen ja pelastustoiminnan helpottaminen osana suurempaa kokonaisuutta mukaan lukien elektroniset hälytys- ja alkusammutusjärjestelmät.

Suurimpana tavoitteena luonnollisesti on ennen kaikkea vahinkojen minimointi mahdollisessa vahinkotilanteessa.

Investointina palokatkot ovat pieni verrattuna mahdollisen tulipalon aiheuttamiin materiaali- tai pahimmassa tapauksessa henkilövahinkoihin.

 

Suunnitteluapua palokatkoratkaisuihin

Lisäksi Soudalin teknisen tuen kanssa tarjoamme tarvittaessa myös suunnitteluapua ja suunniteltuja palokatkoratkaisuja erilaisiin kohteisiin sekä Soudal Hot-Line -työmaatukipalvelut.

Palokatkojen asennus vaatii ammattitaitoa ja siksi Soudal järjestää palokatkokoulutuksia säännöllisesti. Nyt korona-aikana palokatkokoulutusta järjestetään myös Teamsin välityksellä, jolloin voit osallistua koulutukseen myös omissa tiloissasi. Koulutuksen perusteella osallistujille myönnetään HYVÄKSYTTY PALOKATKOASENTAJA® -kortti ja oikeus asentaa palokatkoja. Koulutus on maksuton. Tarvittaessa saamme järjestymään palokatkokoulutusta myös paikan päällä – nyt korona-aikana tosin aina turvallisuus huomioiden, kysy lisää vastuumyyjältäsi.

Laadukkaiden, CE-merkittyjen palokatkotuotteiden ja ETA:n mukaisten palokatkoratkaisujen lisäksi tarjoamme sekä ETA:n mukaiset valmiit sähköalan ammattikuntaratkaisut että alan parhaat suunnittelu- sekä seuranta- ja dokumentointityökalut.

Palokatkovalitsin 

 

Dokumentointisovellus

Valikoimatarjonta

2-komponentti palouretaanivaahto ja tarvikkeet nopeisiin, varmoihin ja kustannustehokkaisiin palokatkoläpivienteihin:

Snro Tuote
6004745 Soudal - Soudafoam FR Duo
6412017 Joints - Palokatkopuristin 380ml 2K 5
6004821 Soudal - Mikserisuutin

Palokatkotiili läpivientien palokatkoihin sekä palokatkovarauksiin ja väliaikaisiin palokatkoratkaisuihin:

Snro Tuote
6004751 Soudal - Soudalblock FR

Palokatkomassat läpivienteihin ja saumoihin:

Snro Tuote
6004746 Soudal - Soudalgraphite FR
6004743 Soudal - Acryrub FR PS

Palokitti on palokatkoratkaisu ahtaisiin läpivientireikiin, joissa saumaleveys alle 10mm. HUOM! käytettävissä myös normaalisti perinteisen sähkö- tai putkikitin käyttökohteissa:

Snro Tuote
6004753 Soudal - Putty Pad FR
6004754 Soudal - Putty Cord FR

Palokipsimassa suurien läpivientien hyvin ääntä eristäviin ja kustannustehokkaisiin täyttökohteisiin:

Snro Tuote
6004748 Soudal - Soudacompund FR

Sullontavilla läpivientien palokatkoihin:

Snro Tuote
6004749 Soudal - Backing

Palokatkolevy läpivienteihin ja saumoihin:

Snro Tuote
6004750 Soudal - Fire Board Pro 2S 60mm sile

Läpivienti- ja varausputket sähkökaapeleille:

Snro Tuote
6004763 Soudal - Soudatransit P FR 250mm
6004764 Soudal - Soudatransit P FR 250mm
6004766 Soudal - Soudatransit P FR 250mm

Palokaulukset/palomansetit:

Snro Tuote
6004727 Soudal - Soudacollar P FR 55mm
6004729 Soudal - Soudacollar P FR 110mm
6004731 Soudal - Soudacollar P FR 160mm

Palokatkotarra:

Snro Tuote
6413006 Soudal - Palokatkotarra


Teksti ja kuvat: Soudal

 

Täydellinen ratkaisu – kaapelien asentaminen aurinkopaneelien asennuksissa

Wibe Groupilla on ratkaisut kaapelien asentamiseen kaikentyyppisiin asennuksiin ja ympäristöihin, eivätkä aurinkopaneeliasennukset ole poikkeus. Wibe -tikashyllyt sekä Defem -lankahyllyt tunnetaan laadustaan, kestävyydestään sekä pitkästä käyttöiästään, mutta myös ketteryydestään ja joustavuudestaan. Eli ominaisuuksista, joita tarvitaan turvalliseen ja kestävään aurinkopaneeliasennuksiin. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Nimi Pinnoite Tyyppi 14 392 98 Seinäkiinnike B4 Mini HDG Defem 14 392 57 Seinäkiinnike B4 HDG Defem 14 462 92 Kattokiinnike 5TPA HDG Wibe 14 452 66 Seinäkiinnike 11/25 HDG Wibe 14 452 67 Seinäkiinnike 11/75 HDG Wibe 14 364 15 Asennuskisko 24/48 HDG Wibe 14 585 38 T-pultti 26U HDG Wibe 14 364 09 Kombikiinnike 53 HDG Wibe [/su_table] *) Lisää tuotteita löydät katalogeista, joita voit ladata osoitteestahttps://wibe-group.com/fi/lataa/luettelot-ja-esitteet  

Ounevan kaapelikengät – klassikkotuote kaikkiin käyttöympäristöhin

Ouneva Oy aloitti toimintansa sähköliitinten ja -komponenttien valmistajana yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1972 perustettu yritys lähti valmistamaan ensimmäisinä tuotteinaan kupariliittimiä, tavoitteenaan valmistaa luotettavia ja turvallisia tuotteita Suomessa. Ensimmäisten valmistettavien tuotteiden joukossa olivat kaapelikengät, joita valmistamme vielä tänäkin päivänä. Ounevan kaapelikengät ovat valmistettu 99,9 % puhtaasta kuparista. Pinnoituksen teemme tinalla omalla elektrolyyttisen pintakäsittelyn linjallamme. Korkealaatuinen pinnoitus on tuotteiden yleislaadun ja toimivuuden kannalta todella tärkeä, jonka takia olemme panostaneet pintakäsittelyprosessiimme. Kaapelikenkiä käytetään kuparikaapeleiden, sekä käämien, johtojen ja kiskojen päättämiseen, kytkemiseen ja haaroittamiseen. Tuotteita tarjoamme erittäin laajasti erikokoisille käyttökohteille. Valmistamme kaapelikenkiä myös erilaisilla lapamitoituksilla, kahdella reiällä, taivutettuna sekä 45° että 90° asteen kulmaan ja harvasäikeisille tai tiivistetyille kuparikaapeleille ja -johtimille. Laadukkaat materiaalit pidentävät tuotteiden käyttöikää ja tuotteet soveltuvat haastaviinkin ympäristöihin ja olosuhteisiin. Asennus on testattu yleisimmillä puristustyökaluilla Elpressistä Milwaukeen työkaluihin. Liittimille sopivat puristustyökalut löydät tuotekatalogistamme. Puristuksissa saa käyttää vain ja ainoastaan katalogissamme ilmoittamia työkaluja. Näin taataan turvallinen ja kestävä liitos. PK-kaapelikengät ovat UL-hyväksyttyjä standardilla UL 486A-486B. Sonepar (SLO) on myynyt Ounevan kaapelikenkiä XMAR-nimikkeellä jo vuosia. Tuotenimityksen uudistamisprosessia on tehty Soneparilla vuoden 2023 ajan. XMAR-tuotenimike poistetaan käytöstä (800 m2 liittimet jäävät XMAR-nimikkeelle) ja tilalle tulee Ounevan PK-sarjan tuotenimitys. Tuotteet ovat täysin samoja, joten tuotenimikkeen muuttuminen ei vaikuta tuotteiden käyttökohteisiin tai -ominaisuuksiin! Jatkossa siis löydätte tutut XMAR-kaapelikengät PK-kaapelikenkien nimellä. Lisätietoja saatte tarvittaessa Sonepar-myyjältänne. Ounevan kotimaisiin tuoteratkaisuihin voitte tutustua tarkemmin Soneparin verkkokaupassa, lähimmässä Sonepar-myymälässänne tai Ounevan verkkosivuilla.  

ELKO – Kevään uudet elektroniikkatuotteet

ELKO-tuoteuutuuksina liiketunnistimia, painikeajastimia ja LED-valonsäätimiä.