Monipuolinen ja tehokas suko+USB

Puhelin, älykello, kuulokkeet, läppäri....Uusi ”suko+USB” pistorasia on varma valinta kaikkeen lataamiseen, koska tuotteesta löytyy tavallisen pistorasian lisäksi USB-A ja USB-C tyypin latauspistorasiat. Latausvirta on maksimissaan 3A, joten tuote lataa useampaakin laitetta samanaikaisesti. Saatavana ELKO Plus -sarjan väreissä ja toimitetaan ilman kehystä, joten valkoinen sopii myös RS16-sarjaan. (VAL: 2504058, ALU: 2504059, MUS: 2504060)

Persoonalliset Layer-kehykset

ELKO Plus Layer on kokonaan uusi viiden värin kattava kehysmallisto, joka tarjoaa moderneja vaihtoehtoja, mm. betonia ja kuparia. Layer viittaa kehysten rakenteeseen, jossa muovinen kehys on laminoitu aidon materiaalin näköisellä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan tyylikäs designkehys aiempaa edullisemmin. Kiiltäviin pintoihin ei myöskään tartu sormenjäljet, kuten lasikehyksiin.

Kätevä modulaarinen kulmakotelo

ELKO Plus tarjoaa innovaatiota jopa kulmakoteloon! Modulaarisen kulmakotelon ajatuksena on, että 1-osaiselle kojeelle kotelo rakentuu pelkistä päätypaloista, mutta keskipaloja lisäämällä voidaan rakentaa yhdistelmät aina 5-osaiseksi asti. Saatavana kaikissa ELKO Plus -sarjan väreissä.


Kuvat ja teksti: Schneider Electric

Uusi sähköverkkoon kytkettävä Eurooppalainen palovaroitin

EI146E on suositun EI146 palovaroittimen virtaviivaisempi seuraaja. Se korvaa vanhan mallin täydellisesti ja voidaan asentaa myös vanhaan Easi-fit-asennuskantaan. EI140E-sarjassa on uudistettu, tyylikäs muotoilu ja 69 % pienempi virrankulutus verrattuna aiempaan EI140-sarjaan. Lisäksi se tuottaa entistä vähemmän virheellisiä hälytyksiä parannellun optisen anturin ja automaattisen pölyn kompensoinnin ansiosta. Sarjaan kuuluu optisen palovaroittimen lisäksi EI144E lämpöilmaisin. Ionisoivissa palovaroittimissa on ympäristölle haitallista radioaktiivista ainetta, joten ionisoivia palovaroittimia ei enää ole saatavilla. Näin kaikki EI Electonics palovaroittimet voi laittaa tavalliseen elektroniikkakierrätykseen. Kytketään jatkuvaan verkkovirtaan 230 V AC Paristovarmennus, 9 V (sisältyy toimitukseen) Valmistettu Euroopassa Ketjutettavissa kaapeloimalla Suuri testi- ja vaimennuspainike Muistitoiminto 85 dB sireeni Easi-Fit asennuspohja Valmius paikallistamiselle, hiljentämiselle ja testaamiselle etänä [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 71 40 204 EI146   [/su_table]

ELKO – Kevään uudet elektroniikkatuotteet

ELKO-tuoteuutuuksina liiketunnistimia, painikeajastimia ja LED-valonsäätimiä.