COMBI-FRH-3 on uusin laajennus ABB-free@home-keskustuotteistoon. Keskuksessa on entistä enemmän tilaa kaapeloinnille ja komponenteille.

 

ABB-free@home-keskustuotteiston valikoima laajenee uudella entistä tilavammalla keskuksella COMBI-FRH-3. Keskuksen ohjausta on lisätty ja se sisältää nyt myös ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmän System Access Point -liitäntäportin. Lisäksi keskuksessa on jopa 28 moduulin varatilat laajennuksille sekä neljän moduulin varatilat ovipuhelinkeskusyksikölle. Keskuksen data-osasta löytyy lisäksi DIN-kiskovaraus ovipuhelimen IP-Gatewaylle. Helppoa taloautomaatiota yhdellä hankinnalla.

Ryhmäkeskus-data soveltuu sekä uppo-, että pinta-asennukseen. Upotettaessa keskus seinään, runsaat kaapelointitilat jäävät peittoon seinän sisään. Keskus on miellyttävä ja nopea asentaa, sillä tuote on valmiiksi kytketty ja toimitukseen sisältyy valmiit piirikaaviot.

Kotijakamo täyttää M65-määräyksen vaatimukset. Kotijakamo sisältää 2-osaisen pistorasian sekä 24-aukkoisen RJ45-liitintelineet Actassi ja AMP, 3M, Keystone-liittimille.

 

ABB

Tyyppi Snro Kuvaus
COMBI-FRH-3 33 101 62 ABB-free@home-ryhmäkeskus, IP20, 50A, FE, free@home-komponenteilla

 

Trustilta uusi parempi langaton rele ACM-2000

Langaton rele ACM-2000 (snro: 2806364) korvaa tuotteen, jonka snro on 2806315. Vanhan tuotteen valmistus on loppunut.

Schneider Electricin valokaarivikasuojat

Luotettava ratkaisu sähköpaloriskien pienentämiseksi Sähköviat ovat yleisimpiä tulipalojen aiheuttajia. Koska valokaariviat kehittyvät vaarallisiksi vähitellen, niitä on lähes mahdotonta havaita ja suojautuminen on erittäin vaikeaa.

Päivitä koneesi ohjaus helposti langattomaksi Harmony Pocket Remoten avulla

Harmony Pocket Remote on teollisuuden langaton kauko-ohjain. Se on osa tuotesarjaa, jotka on suunniteltu parantamaan operaattorin liikkuvuutta. Lähettimen voi kustomoida helposti mukauttamalla tekstit, symbolit ja taustan.