Hager on laajentanut kaapeloidun laajakaistaverkon ja multimedian liitäntään soveltuvien liitintuotteiden valikoimaansa.

Perinteisten kupari- ja kuituliittimien lisäksi löydät Hager- valikoimasta uutuusliittimet Keystone-mitoituksella USB-, HDMI-, Mini Display- Port- ja Audio 3,5 mm -liitynnöille.

Liittimet mahdollistavat ääni-, video- ja dataverkon ristikytkennät IT-tilojen sähkökeskuksien ristikytkentäkaapeissa. Liittimillä toteutat myös perinteisten sähköasennuskalusteiden ohessa kotien ja toimitilojen rasioinnin johtokanavissa, pistorasiapylväissä ja lattiarasioissa.

Perinteisiin AV-rasioihin verrattuna moduulit ovat kustannustehokkaita. Lisäät yrityksesi kilpailukykyä projektien tavaravirtojen käsittelyn helpottuessa.

Liitännöille ei tarvitse enää erikoisrasioita. Kiinteistön tietoverkkoinfrastruktuurin rakennuksessa käytettyjä pölysuojaluukuttomia Keystonekannattimia ja -sovitteita voidaan hyödyntää myös liitäntöjen asennuksessa.

Löydät uudet Hager Keystone-liitinmoduulit SLO:n myyntiohjelmassa sähkönumeroilla 72 420 90 – 72 420 93 ja 79 082 25 – 79 082 34.

Legrand Incara™ – uutta vapautta ja väriä työskentelyyn

Elä, työskentele ja kokoonnu. Sähkö ja data seuraavat ketterästi arjessa mukana, kun työpisteistä löytyy Legrand Incara™.  Uutuusmallisto tarjoaa muuntojoustavia, helppokäyttöisiä ja erittäin hyvännäköisiä sähköistysratkaisuja datatyön tekijöille. Huonekaluihin helposti asennettavat ratkaisut vastaavat niin suunnittelijoiden, asentajien kuin käyttäjien tarpeita. Kestävä valinta on parasta myös ympäristölle! Monipuolisella Incara™-tuotteistolla sähkö- ja tietoliikennepisteet voidaan toteuttaa mihin tahansa tilaan tai ympäristöön. Yksittäinen työpiste, neuvottelu- tai taukotila, äänieristetyt hiljaiset tilat – käyttökohteita löytyy niin toimistoista, koululuokista, hotellihuoneista, kahviloista ja vaikkapa lentoasemilta. Valikoimassa on pistorasia- ja latausmoduulit, sähköpistorasiat, pop-up-moduulit sekä työpisteen liitännät. Pintamateriaalit, värit ja sävyt voi valita tilaan täydellisesti sopiviksi. Viimeistelykuoria on saatavilla myös erikseen ja niiden vaihto onnistuu käden käänteessä.  Asennuksen iloa Asennus on nopeaa työtasoon upottamalla tai pinta-asennuksena tason päälle, viereen tai alle. Lopputulos on silmälle kaunis ja miellyttävä käyttää. Olennaiset liitännät saadaan siististi katseilta piiloon ja pistorasiat paneelien alta esiin kevyellä sormen painalluksella. Mobiililaitteiden lataaminen on helppoa ja joustavaa. Toimivat verkkoyhteydet tarjoavat vapauden työskennellä missä tahansa tilassa ja vaihtaa työpistettä tarpeen mukaan. Mallistosta löytyy lisäksi ohjausratkaisut muun muassa etäohjaukseen, ajastamiseen, älykkääseen energianhallintaan sekä mukavuuden optimoimiseen. Ecodesign huolehtii ympäristöstä Kehittyvään Incara-mallistoon päivitetään mm. latureiden piiriteknologiaa uuden teknologian tarpeisiin. Datavaltaisilla aloilla työskentelevät löytävät työpisteisiinsä tarvitsemansa ratkaisut, joissa on huomioitu myös kestävä kehitys. Työpistekalusteiden materiaaleista suurin osa on kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Ne täyttävät Ecodesign-määräykset ja vähentävät ympäristön kuormitusta koko elinkaarensa ajan. Incara-työpisteratkaisuja myy Legrand-konserniin kuuluva Ensto Building Systems Oy. Kysy lisätietoja ja sähköistä työpisteet digiajan tarpeisiin!

Schneider Electric uusittu Apu- ja hälytyskosketinmallisto Acti9 ja Multi9

Schneider Electric Finland Oy uudisti apu- ja hälytyskosketinvalikoiman Acti9 ja Multi9 -tuotteita. Valikoima täydentyi myös täysin uusilla low current 2 mA-100 mA auxiliarieseilla.

Kiinteistöihin Ensto-sähkökeskukset laadukkain Legrand-komponentein

Kun asuin- tai liikekiinteistöön uusitaan sähköjärjestelmää, suunnittelu ja tuotevalinnat tehdään turvallisuus edellä. Sähköistyksen ytimenä toimii käyttökohteeseen soveltuva Ensto-sähkökeskus laadukkailla Legrand TX³- ja DX³ -moduulikomponenteilla. Kokonaisuus tarjoaa tehokasta asennettavuutta sekä varmatoimisen ja kestävän lopputuloksen uudis- ja saneerauskohteisiin. Ensto/Eaton-komponentit päivitettiin Legrand TX³- ja DX³ -sarjaan vuoden 2022 lopulla. Takuun vaatiessa varaosat ovat edelleen tilattavissa tukuista Eaton-tuotemerkillä.  Luotettavaa suojaa asennuksille Legrandin TX³-sarja koostuu moduulikomponenteista, kuten johdonsuojakatkaisijoista ja vikavirtasuojakytkimistä. Johdonsuojakatkaisijat ovat saatavana 6kA ja 10kA katkaisukyvyllä. TX³-sarjaa täydentää DX³-sarjan pääkytkimet ja vikavirtajohdonsuojakatkaisijat. TX³-sarja on myös yhteensopiva DX³-sarjan lisätarvikkeiden kanssa. Ammattilaisille tärkeää on komponenttien helppo asennettavuus, selkeys ja muunneltavuus. Johdotuksen helpottamiseksi tuotteissa on näkyvät ja helposti saavutettavat liitännät. Lisätarvikkeissa nuoli osoittaa selkeästi mihin laitteeseen se on kytketty.  Laajasti testattua laatua Legrand-komponentit ovat kiinteä osa Ensto-sähköistysratkaisuja ja sähköistämisen konsepteja, jotka perustuvat tarkoituksenmukaisiin tuotevalintoihin ja kilpailukykyiseen hintaan. Kokonaisratkaisut soveltuvat mm. kerrostalon linjasaneerauksiin, joiden yhteydessä päivitetään sähkö- ja telekaapeleita uusien yleiskaapelointi- ja vikavirtamääräysten mukaisiksi. Yhteensopivilla tuotteilla toteutettu sähköjärjestelmä tarjoaa tehokasta suojaa oikosulkuja, ylikuormittumista ja virtavirtahäiriöitä vastaan.  Tuotteemme ovat laajasti testattuja ja täyttävät vaaditut standardit ja turvallisuusmääräykset, kertoo Ensto-sähköistysratkaisujen asiantuntija Jari Tuormaa.  Vähemmän ympäristövaikutuksia Suurin osa Legrand-moduulikomponenttien materiaaleista on kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Ecodesign-määräykset täyttävinä tuotteina ne vähentävät ympäristön kuormitusta koko elinkaarensa ajan. Tuotepakkaukset ovat kevyitä ja tehokkaita kuljettaa. Ympäristöteemaa tukee komponenttien RoHS-yhteensopivuus, eli ne täyttävät EU:n asettamat rajoitukset määriteltyjen haitallisten aineiden osalta. Kaikille tuoteperheille on saatavilla PEP-ympäristöseloste (Product Environmental Profile), josta tuotteen koostumus selviää yksityiskohtaisesti. Lisätietoja: