– ainutlaatuinen yhdistelmä kuormituksen seurantaan ja potentiaalinjakoon

 

Elektronisen kuormituksen valvonnan ja potentiaalin jakamisen ainutlaatuinen yhdistelmä 24 V DC:n ohjausjännitteen jakamista varten tuottaa runsaasti tilaa kiskolle, säästää arvokasta kytkentäaikaa ja poistaa johdotusvirheet. Modulaarinen järjestelmä sopeutuu optimaalisesti jokaiseen sovellukseen.

 

  • Integroidut testipisteet ohjausvirran jakelun IO-kanavissa
  • Käytännöllinen irrotusvipu kuormapiirin galvaaniseen erotukseen testaustarkoituksiin
  • Rinnanliitännät kuorman valvonnan ja potentiaalinjako liittimien välillä
  • Suuri valikoima räätälöityjä ratkaisuvaihtoehtoja
  • Uudet hyväksynnät Marine, Class 2 ja Ex alueille

 

 

 

 

Weidmüller

 

SLO Teollisuuskaapelit – johtotekijä teollisuudelle

Olen ilolla seurannut, miten SLO:n teollisuuskaapeleiden valikoima on kehittynyt määrätietoisen ja ennakkoluulottoman kehitystyön ansiosta. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota teollisuusmyyjiemme toiveisiin ja asiakaslähtöiseen ajatteluun. Teollisten ympristöjen kaapeleilta odotetaan oikeita ominaisuuksia, vastuullisuutta valmistusprosessissa ja soveltuvuutta häiriöttämään toimintaympäristöön. 

Ledlenser-valaisimet ovat laadukasta saksalaista suunnittelua

Ledlenser valaisimet ovat laadukasta saksalaista suunnittelua. Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan.

LEDVANCE LOW BAY FLEX

Kattava ratkaisu jopa kymmenen metriä korkeisiin tiloihin LEDVANCE LOW BAY FLEX avoimet teollisuusvalaisimet tekevät vaikutuksen helpolla asennettavuudellaan, jopa 160 lm/W:n valotehokkuudellaan ja jopa 100 000 tunnin käyttöiällään. Jopa 16 800 lm:n valovirralla ja kolmella avauskulmavaihtoehdolla, ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten teollisuuden tilojen tai myymälöiden valaisemiseen. Pallonkestävät Ball Proof-mallit soveltuvat erinomaisesti myös sisäurheilutilojen valaistukseen.