Taajuusmuuttajan käyttöä langattomasti ja vaivattomasti

Drivetune on älypuhelinsovellus, mikä mahdollistaa langattoman yhteyden ABB:n taajuusmuuttajiin yhdessä Bluetooth 9-ohjauspaneelin avulla. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla taajuusmuuttajan käyttöönotto ja asetusten muokkaaminen käyvät käden käänteessä. Drivetune-sovelluksen käyttöliittymästä näet nopeasti ja selkeästi taajuusmuuttajan tilan ja asetukset.

Nosta taajuusmuuttajan tehokkuusaste uudelle tasolle

Drivetune -sovelluksen käytöllä on kaksi kiistatonta etua. Säilytät yhteyden taajuusmuuttajaan, kun etsit internetistä tietoja laitteesta tai selaat taajuusmuuttajan manuaalia. Langattoman Bluetooth mahdollistaa taajuusmuuttajan käytön myös pidemmältä, jopa 75 metrin päästä. Säästät turhia askelia, kiipeilyä tikkailla ja vältyt menemästä vaarallisiin tiloihin.

Tekniset-tiedot

Drivetunen käyttäminen on mahdollista ACS880-sarjan taajuusmuuttajissa ilman lisälaitehankintoja. Sovellusta voidaan käyttää myös muissa taajuusmuuttajissa hankkimalla näihin pienellä lisäkustannuksella Bluetooth-yhteensopiva ohjauspaneeli.

Drivetunen merkittävimmät ominaisuudet

  • Taajuusmuuttajan käyttöönotto ja asetusten määrittely
  • Parametrien varmuuskopiointi, sekä palauttaminen
  • Varmuuskopioiden jakaminen, esimerkiksi sähköpostisovelluksen avulla
  • Tukipaketin luominen, sekä lähettäminen ABB:lle
  • Taajuusmuuttajan teknisten tietojen helppo selaus
  • Ketterä käyttöliittymävaihtoehto taajuusmuuttajan ohjauspaneelille

Kolme syytä valita Drivetune+Bluetooth ohjaspaneeli

  1. Se on selkeä ja tehokas tapa käyttää taajuusmuuttajaa
  2. Ongelmatilanteiden selvittely helpottuu, kun kaiken tiedon voi noutaa samasta käyttöliittymästä
  3. Nopeutat käyttöönottoa ja tietojen määrittelyä

Ohjauspaneelin tyypit laitteittain

Sähkönumero Ohjauspaneeli Yhteensopivat taajuusmuuttajat
3804562 ACS-AP-W Bluetooth-ohjauspaneeli ACS380, ACS480, ACS580, ACQ580, ACS880
3804563 ACH-AP-W Bluetooth-ohjauspaneeli ACH480, ACH580, ACQ580
Teksti:
Patrik Tikka
product Manager Robotics and Motion
ABB Oy
Kuva:
ABB Oy

LED-valaistusratkaisuja vaativiin teollisuuskohteisiin tarjoavat MIR ja MIR KIT LED

Teollisuudessa valaistustekniset olosuhteet ovat rankat ja haastavat. Tällöin Glamox MIR on aina varma ja luotettava valaistusratkaisu. Tänä päivänä MIR toimitetaan vakiona led-valonlähteillä. Vanhoihin MIR-loistelamppuvalaisinasennuksiin on saatavana MIR KIT LED-päivityssarja, jolla loisteputkiversio saadaan muutettua led-valaisimeksi.  Mikäli sinulla on tällä hetkellä käytössäsi Glamox MIR-valaisimet perinteisillä loistelampuilla, voit turvallisin mielin tilata olemassaoleviin valaisimiin valmiit päivityssarjat led-valonlähteillä. MIR KIT LED on päivityssarja MIR T5/T8-valaisimille. Led-tekniikan vaihto MIR-loisteputkivalaisimeen on vaivatonta ja tulos on palkitseva. Led-tekniikkaan siirtyminen on järkevä ja kokonaistaloudellinen ratkaisu. Sen jälkeen sama luotettava, kovien olosuhteiden kestävyys ja turvallisuus on taattu. MIR KIT LED lisää merkittävästi valaisimen elinikää, säästää huoltokustannuksia ja tarjoaa käyttäjälleen kokonaistaloudellisen LED-valaistusratkaisun. Vakio valovirta on HF tai DALI (10-100% himmennys). Liitäntälaitteen elinikä on jopa 120.000 tuntia / 10% (max. vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C. MIR KIT LED on suunniteltu käyttölämpötiloihin -25⁰C - +45⁰C. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 43 466 23  Varaosapakkaus - MIR KIT LED 2500 HF 840 43 466 27 Varaosapakkaus - MIR KIT LED 2000 HF 840 43 466 25  Varaosapakkaus - MIR KIT LED 5000 HF 840 43 466 26  Varaosapakkaus - MIR KIT LED 6500 HF 840 [/su_table]  Teksti ja kuvat: Glamox  

Harting-moninapaliitinsetit

Moninapaliittimien valinta on nyt helppoa!

Turhat valot pois päältä: Suomen Sokerin korjaamon valaistuksen päivitys poiki energiatehokkuutta

Onnistunut saneeraus toteutettiin SLO:n kattavan kumppaniverkoston avulla