Ulkovalaisinpylväille, mastoille, opastauluille, liikennevaloille ja -merkeille

Perusta laatuun- Valokeilassa vuodesta 1968!

RST-auraussuojalla varustettu jalusta sopii hyvin viimeisteltyyn ja kestävään perustamiseen. Ruostumaton kahden millimetrin vahvuinen teräsvaippa suojaa tehokkaasti jalustan yläpäätä esimerkiksi aurausvaurioilta. Käyttämällä teräspäällä varustettuja jalustoja saadaan merkittäviä säästöjä ja pidempi elinkaari valaistusrakenteille. Jalustassa on myös ruostumaton säätö-/ kiinnitysruuvimekanismi. Voimakas kartiomainen muoto, jalustan sivujen ulkonevat siivekkeet sekä pohjan leveä jalkaosa takaavat parhaat DL3-arvot. Teräspäiset jalustat saatavilla nyt myös RAL-värikartan sävyihin maalattuna!

Neljä kaapeliaukkoa jalustassa on tuplasti parempi

Ulkovalaistuksessa käytettävien sähkökaapeleiden määrät kasvavat ja tilasta on puutetta. Neljällä kaapeliaukolla varustettu valaisinpylvään betonijalusta antaa 100% enemmän tilaa ja mahdollisuuksia. Yhteiskäyttöpylväissä tai risteysalueilla erityyppiset tai eri suunnista tulevat ohjausmaakaapelit ja voimakaapelit voidaan nyt putkittaa omiin ryhmiinsä ja viedä jopa neljästä kaapeliaukosta sisään.

Sähkö-Jokisen SJ ja SJ-TER betonijalustat voidaan varustaa nyt useammalla kaapeliaukolla. Uutuustuote helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti asennustyötä verkonrakentamisessa ja on siksi hyvin käyttökelpoinen. Jalustavalmistuksen edelläkävijänä ja yhteistyössä kanssanne löydämme parhaat ratkaisut sujuvaan asennustyöhön.

Löydät sähköisen esitteen täältä


Teksti ja kuvat: Sähkö-Jokinen Oy

PON-verkon testaamiseen tarvittavat työkalut

Optisen verkon suunnittelussa ja rakentamisessa on yleistynyt passiviinen PON-tekniikka (Passive Optical Network). Tekniikka käyttää vain yhtä runkokuitua palvellakseen useampia, yleensä 32 tai 64 asiakasta samanaikaisesti. Teknologia mahdollistaa resurssien tehokkaan käytön sekä vähentää tarvetta sijoittaa aktiivista tekniikkaa loppuasiakkaan lähelle. Verkon hallinta tehostuu ja arvokasta kuitukaapelikapasiteettia säästyy tulevia verkon laajennuksia varten.

Osaajia ei synny pelkällä siistillä sisätyöllä

SLO:n sähkönjakelu- ja televerkkojen tuotevalikoima rakentuu tuotepäälliköiden ammattimaisen tuotetuntemuksen mukaan. SLO:n tehtävänä on huolehtia siitä, että uudet tuotteet tuovat asiakkaille lisäarvoa. Valinnat eivät voi perustua sokeasti toimittajan tai valmistajan suosituksiin. Osaamisemme perustuu henkilöstölle kertyneeseen ammattitaitoon. Toki kaikki ovat kirjansa lukeneet, mutta merkittävän lisän antaa satojen tuntien kokemus käytännön rakennustyössä ja laboratorioissa tuotetestauksissa. Pitkällä kokemuksella tunnemme verkostomateriaalit jopa vuosikymmenten takaa ja pystymme yhdistämään vanhaa uuteen. Esimerkkinä uuden ja vanhan yhdistämisestä on SLO:n mainio »kaapelivarustehaku« , jolla etsit varusteet vaikka sodanaikaisiin pien- ja keskijänniteverkon kaapeleihin. Haluamme olla välittämämme tiedon luotettavuuden osalta ykkösiä. Siksi teemme paljon töitä pitääksemme laajan osaamisemme ja vuosikymmeniä kattavan tuotetuntemuksen ajantasaisina. Tämän avulla asiakkaamme saavat tietoa vaihtoehdoista, joiden perusteella he voivat tehdä omat valintansa. Luotettavasti. Jo saavutetun osaamisen lisäksi haluamme oppia jatkossakin asiakkailtamme uutta. Jos vaihdamme avoimesti luotettavaa tietoa ja kokemuksia, saamme kehitettyä tuotteita jotka turvaavat häiriöttömät sähkö- ja telepalvelut kustannustehokkaasti myös tulevaisuudessa!

Kaapeleiden kuormitettavuuden parantaminen tuulipuistoissa

Kosketussuojien vuorottelun merkitys osana tuulipuistojen keskijännitekaapeliverkkoa on näkynyt nousevana trendinä. Tuulipuistojen kasvavat tehot, kaapeliverkkojen pituuden ja käytettävien kaapelien poikkipintojen kasvu yhdessä taloudellisten vaatimusten kanssa ovat kasvattaneet kosketussuojien vuorotteluun soveltuvien varusteiden kysyntää.