Teollisuudessa kaapeleilta vaaditaan normaalia parempia ominaisuuksia.

 

Kaapelit saattavat altistua kovalle mekaaniselle rasitukselle, poikkeaville lämpötiloille sekä moninaisille nesteille ja höyryille. Oikeantyyppisen kaapelin valinnalla voidaan välttää turhia kustannuksia ja tehostaa prosesseja. Hedtecin asiantuntijoiden laaja osaaminen on myös SLO:n asiakkaiden käytettävissä.

 

Teollisuuden energiansiirtoketjukaapelit

Energiansiirtoketjukaapeleita käytetään paljon eri teollisuuden aloilla, kuten sahateollisuudessa, joissa on käytössä erilaisia kuljetinjärjestelmiä ja lajittelulinjastoja. Lisäksi kaapeleita käytetään muissa jatkuvassa liikkeessä olevissa asennuksissa, muun muassa huoltoasemien autonpesulaitteissa. Kaapelia valittaessa on erityisen tärkeä huomioida kaapelin taivutussäde.

Faber Kabelin EFK-energiansiirtoketjukaapelit

Tuotevalikoimasta löytyy PVC- ja PUR- eristeisiä EFK-energiansiirtoketjukaapeleita. Kaapelit soveltuvat jatkuvassa liikkeessä oleviin sovellutuksiin. Valikoimaa on laajennettu ja tuotteiden saatavuuteen on kiinnitetty huomiota.

 

Taipuisat ohjauskaapelit teollisuuteen

Ohjauskaapeleita käytetään mittaus- ja syöttökaapelina sekä teollisuuden ohjaus- ja valvontakaapelina. Kaapelit ovat erittäin taipuisia, mikä mahdollistaa asennuksen liikkumavaraa vaativiin kohteisiin. Kaapelit kestävät yleisimpiä kemikaaleja, kuten öljyjä.

 

Gamakabel - YSLY/YSLYCY

YSLY on taipuisa ohjauskaapeli. Kaapelia on saatavana myös häiriösuojattuna YSLYCY teollisuuden ohjaus- ja valvontakaapelina.

Kaapelia ei tule asentaa ulos ilman UV-suojausta eikä sellaisenaan maan alle. Kaapelin vaipassa on juokseva metrimerkintä.

Kumi- ja PUR- liitoskaapelit vaativiin teollisuusolosuhteisiin

Kumi- ja PUR-liitoskaapelit soveltuvat sekä kiinteisiin asennuksiin ulko- ja sisätiloissa että liitäntäjohdoksi siirrettäviin sähkölaitteisiin myös vaativissa teollisuusolosuhteissa.

 

POLYFLEX Mine -virransyöttökaapeli (HF)

PUR-vaippainen halogeeniton virransyöttökaapeli on suunniteltu teollisuuden raskaisiin sovelluksiin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kaivos- ja louhintateollisuus, joissa kaapelilta vaaditaan erinomaista kestävyyttä mekaanista rasitusta vastaan. Kolmeen osaan jaetun suojamaajohtimen ansiosta ulkohalkaisija on saatu mahdollisimman pieneksi.

 

H07RN-F Triflex Plus halogeeniton kumikaapeli

Kumikaapelia käytetään liitoskaapelina kone- ja laiteasennuksissa. Kaapeli soveltuu keskiraskaisiin mekaanisiin rasituksiin sisä- ja ulkokäyttöön ja kaapelissa on laaja lämpötila-alue. Tulipalon sattuessa kaapeli ei levitä myrkkyjä tai syövyttäviä kaasuja, dioksiineja tai happoja. Kaapeli voidaan upottaa veteen, suositussyvyys maksimissaan 10 metriä.

 

Sontheimer pääkytkin HLO40

Sontheimer kuormankytkin 3x40A pääkytkinkäyttöön

PAIKALLISAKUT TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN

EXIDE TECHNOLOGIES on maailman johtava lyijyhappoakkujen valmistaja, joka toimii kaikkialla maailmassa