Kuumic Oy on vuonna 1983 perustettu kaukokäytön tiedonsiirtolaitteisiin ja ala- asemiin erikoistunut yritys.

Toimipiste sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella ja asiakkaita ovat energiayhtiöt ja järjestelmätoimittajat alihankkijoineen.

Yritys valmistaa tuotteita yksinkertaisista liitinlevyistä satojen I/O-pisteiden ala-asemiin. Tuotepaletti on kolmen vuosikymmenen aikana kehittynyt asiakkaiden tarpeiden mukaan. Uusien tuotteiden kehitys onnistuu tarvittaessa nopealla aikataululla.

Päätuote on puistomuuntamon ala-asema kuuden erottimen I/O:lla. Yksittäisiä ala-asemia voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. RTU40 ala-aseman perusversio on SLO:n varastovalikoimassa.

Vuonna 2018 Kuumic toi markkinoille kahden erottimen ohjaukseen soveltuvan kompaktin RTU53 keskusyksikön. I/O-määrää voidaan tarvittaessa laajentaa KU52- yksiköillä.

 

 

 

 

Uudistuneet PETZL-työkypärät

Petzl työkypäräuudistus muuttaa kypärien valintakäytännöt ja tekee kattavasta silmiensuojauksesta helppoa.

Selkeyttä Nestorin NC-1000-sarjan ODF-telinevalikoimaan

Nestorin valikoimassa on pitkään ollut kaksi versiota telineestä, toisessa on kääntyvä ja toisessa kiinteä sisäkehikko. Nyt versioiden eroja yritetään tuoda selkeämmin ilmi tuotteiden paremmalla nimeämisellä. Molemmat telineet ovat saatavilla 2000 mm ja 2200 mm korkeina.

Kaapelinsuojauksen standardit muuttuivat syksyllä 2017

Kaapelinsuojausstandardi (SFS 6000-814 Pienjännitesähköasennukset) on muuttunut eurooppalaisen käytännön mukaiseksi